Solberga ängsväg 15

Älvsjö / Stockholm kommun
2 000 000 kr
  • 3 rum
  • 62 kvm

Trerummare i mysigt kollektivboende!

Äntligen till salu i Brf Kupan! Tre trappor upp finner ni denna välplanerade 3:a som karaktäriseras av sitt goda ljusinsläpp och sociala planlösning. Stor hall som öppnar upp sig mot det välplanerade vardagsrummet, insynsskyddade sovrum, vardagsrum med matplats invid fönster för hela familjen, en trevlig balkong samt ett nyrenoverat badrum i bästa klass är bara några av de fördelar du får som ägare av denna charmiga 3:a i Brf Kupan.

Brf Kupan är lokaliserad på Solberga Ängsväg 15, 17 och 19 och innehar 52 lägenheter där samtliga bostadsrättsinnehavare åtar sig vissa uppgifter som definitivt höjer trivselfaktorn i föreningen (se informationsblad från förening i länk till höger). Bland det boende är det en härlig blandning bland familjer i olika storlekar samt par och ensamstående som bara ser möjligheterna i att bo i bo i kollektivboende.

För den som föredrar en lugn tillvaro i hemmet trots det blygsamma avståndet till serviceutbud såväl som kommunikationer blir det inte bättre än såhär. Här bor ni i ett barnvänligt område nära lekplatser/parklek och bara några få hundra meter till Älvsjö centrum med pendeltåg, bussar och fullt serviceutbud som mataffärer, gymanläggningar, bibliotek, bank, restauranger, konditori samt flertalet lokala affärer. Ifrån pendeltågstationen tar ni er in till Stockholms Central på endast 10 minuter.

Varmt välkomna!

Jakob Nilsson - Mäklare Älvsjö

Storlek:

3 rum

Boarea:

62 kvm

Avgift:

5 030 kr

Slutbud:

2 000 000 kr (32 258 kr/kvm)

Bilder

HitCounter