Hägerstensvägen 99 B, 4 tr

Aspudden / Stockholm kommun
2 600 000 kr
  • 1 rum
  • 38 kvm

Nära Aspuddens centrum - Balkong i inynsskyddat söderläge

Med centralt läge på populära Aspuddens paradgata finns denna mysiga pärla omgiven av grönska och gräsytor i härligt söderläge. Njut av lata dagar på gården som blir en oas sommartid och bjud dina vänner på grillning. Här bor du på en lugn och trivsam gård med inhägnad.

På våning fyra i fastighet med hiss finns denna moderna lägenhet i mycket bra skick. Panoramaliknande stora fönsterpartier i kombination med den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger bostaden sitt ljus och sin rymd. Den öppna planlösningen ger möjlighet till umgänge i stora sociala sällskap och här finns även möjlighet att bygga till ett sovrum då det finns två fönster i rummet.

Balkong i attraktivt söderläge mot grönska och gård. Här kan du sola insysskyddat och njuta av en kopp kaffe intill din bostad. På kvällen kan du ta med dig vännerna till Örnsbergs klippor för ett svalkande dopp i solnedgången.

Stabil förening med normal belåning för nyproduktion. Fastighet i mycket gott skick samtidigt som föreningen har 1,7 miljoner i kassan. Lyx i form av garage i huset som nås via hissen. Såväl kabel-TV och bredband ingår i avgiften med en snabb hastighet om 500-1000 Mbit/s. Detta till ett värde på ca 500kr per månad. Förening med bra sammanhållning i form av en Facebook grupp där man kan få hjälp med smått och gott. Grannarna brukar också grilla tillsammans på gården medan barnen springer omkring och leker.

Att din oas dessutom har ett fantastiskt läge är bara att gratulera till. Hägersten är ett område välkänt för sitt lugn intill stadens puls. Samtidigt som du har naturen runt hörnet tar du dig snabbt till stan. Aspuddens tunnelbana ligger endast 450 meter ifrån med allén som promenadsträcka. På hemvägen kan du storhandla i Liljeholmen och ta buss 147 som stannar tvåhundra meter från bostaden. Som omväxling kan du ta Midsommarkransens tunnelbana som också ligger på bekvämt promenadavstånd om ca 650m. Med tunnelbanan har du Södermalms puls bara två stationer bort.

Längs Hägerstensvägen går citybuss med cirka 11 minuters resväg till Fridhemsplan. Liljeholmen som ligger en station ifrån är en knutpunkt som erbjuder både tvärbana och bussar i många riktningar. Det finns även ett stort utbud av shopping i form av 90 butiker i gallerian. Behöver du bara springa och köpa det enklaste finns Shell bensinstation i huset bredvid som har öppet dygnet runt.

Mälaren ligger ca 800meter från bostaden. Här finner du även båtklubb och de populära badklipporna som besöks flitigt under sommarhalvåret. Ovanför badbryggorna finns förberedda grillplatser där du kan sitta och njuta av färgsprakande solnedgång på bergsklipporna i Mörtviksparken.

I närheten av bostaden hittar du också nya Aspuddsparken med mini-zoo, minigolfbana och populära Aspuddens IP.

Kort promenad även till välbesökta Vinterviken som erbjuder kolonilotter och kajakuthyrning. Härifrån har ni också en vacker cykelväg som för er ända in till Stockholms city längs med Vinterviken och sjön Trekanten. Vintertid erbjuds även rekreation i form av skridskoåkning på plogad bana på den lilla sjön. Tar du dig väster ut istället längs vattnet hittar du 4H-gården med efterföljande Café Uddvillan vid Klubbensborg.

Katja Åkerberg - Mäklare Liljeholmen

Storlek:

1 rum

Boarea:

38 kvm

Avgift:

2 819 kr

Slutbud:

2 600 000 kr (68 421 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter