Parkvägen 3

Parkvägen 3

Barkarbystaden / Järfälla kommun
2 195 000 kr
  • 2 rum
  • 43 kvm
Anmäl intresse

2:A MED BOLKONG I SYDVÄSTLÄGE MOT INNERGÅRD

Optimalt planerad och ljus lägenhet med social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Rymlig balkong med sydvästläge mot skyddad innergård. Brf Lyfta bygger 75 bostadsrätter i Barkarbystaden. Här får fasaderna spännande färgsättningar i flera olika nyanser. En gemensam och skyddad innergård med lekplats designad av konstnären och skaparen av Mulle Meck-parken Tor Svae. Innergården är grönskande med odlingslådor och skapad för skönt umgänge. Garage finns under gården som du når direkt från huset. Till lägenheten hör ett förråd med gott om förvaringsutrymmen. Även cykelförråd, barnvagns/rullstolsrum finns i källaren.

Kvadratsmart 2: a med öppen planlösning och stora fönsterpartier mot innergård. Lägenheten har genomgående Ekparkett och vitmålade väggar. Hallen är rymlig med platsbyggda garderober för förvaring av ytterkläder och ett städskåp. I anslutning till hallen finns duschrummet med klinkergolv och helkaklade väggar. Utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med ljusinsläpp från fönster och balkongdörr. Från vardagsrum når du balkong med sydvästläge med utsikt mot grönskande innergård. Även sovrummet har fönster mot den skyddade innergården. Platsbyggd garderob och linneskåp.

Kvalitetsboende som underlättar vardagen, tack vare närheten till all tänkbar service och kommunikationer. Härifrån tar du dig in till Stockholm C med pendeln på 15 minuter. Mälarbana och tunnelbana planeras med två stationer i Barkarby. Barkarby station blir en viktig knutpunkt för framtidens resenärer. Missa inte chansen!

Said Azzam - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

43 kvm

Avgift:

2 766 kr

Visning:

Söndag 22/4 Kl. 11:45-12:15

Pris:

(51 047 kr/kvm) 2 195 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Parkvägen 3, Barkarbystaden.

HitCounter