Jungfrudansen 27

Jungfrudansen 27

Huvudsta / Solna kommun
3 195 000 kr
  • 3 rum
  • 87 kvm
Anmäl intresse

Smakfullt renoverad 3:a på populära Jungfrudansen!

Nu finns möjligheten att förvärva denna smakfullt renoverade och välplanerade trea . Här bor Ni på attraktiv adress med endast någon minuts promenad till T-bana som tar Er till Stockholm city på ca 9 min. Passar Er som vill bo i ett centralt område med närhet till vacker naturomgivning och trivsamma promenadstråk.

Samtliga kvadratmetrar är välplanerade och lättmöblerade. Bara att flytta in och känna Er som hemma. Modernt helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Det stilrena köket erbjuder utmärkta arbetsytor samt full maskinell utrustning. Till boendet hör en rymlig balkong med vy över den lummiga innergården. Goda förvaringsmöjligheter i garderober samt i klädkammare där möjlighet även finns att skapa ytterligare ett mindre rum.

Jungfrudansen har ett högt läge invid Ulvsundasjön och en promenad längs med gatan bjuder på en fantastisk utsikt över vattnet och Stockholms omgivningar. Alldeles intill ligger också Huvudsta gård, Huvudstabadet, och Huvudsta Ridskola. Längs med vattnet går promenadvägar hela vägen in till stan via Pampas Marina och Karlberg. På promenadavstånd finns Huvudsta C och Solna C som erbjuder shopping och restauranger. Invid nationalarenan Friends Arena ligger Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingcenter! Kommunikationerna är mycket goda med både tunnelbana och buss.

Välkommen på visning!

Alexander Syvertsson - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

3 rum

Boarea:

87 kvm

Avgift:

4 109 kr

Visning:

Söndag 27/5 Kl. 12:30-13:15Måndag 28/5 Kl. 11:30-12:00

Pris:

(36 724 kr/kvm) 3 195 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

  • Måndag 28/5 Kl. 11:30-12:00Spara i kalender

    Öppen lunchvisning - Välkommen!

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Jungfrudansen 27, Huvudsta.

HitCounter