Jungfrudansen 27

Huvudsta / Solna kommun
3 420 000 kr
  • 3 rum
  • 87 kvm

Smakfullt renoverad 3:a på populära Jungfrudansen!

Nu finns möjligheten att förvärva denna smakfullt renoverade och välplanerade trea . Här bor Ni på attraktiv adress med endast någon minuts promenad till T-bana som tar Er till Stockholm city på ca 9 min. Passar Er som vill bo i ett centralt område med närhet till vacker naturomgivning och trivsamma promenadstråk.

Samtliga kvadratmetrar är välplanerade och lättmöblerade. Bara att flytta in och känna Er som hemma. Modernt helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Det stilrena köket erbjuder utmärkta arbetsytor samt full maskinell utrustning. Till boendet hör en rymlig balkong med vy över den lummiga innergården. Goda förvaringsmöjligheter i garderober samt i klädkammare där möjlighet även finns att skapa ytterligare ett mindre rum.

Jungfrudansen har ett högt läge invid Ulvsundasjön och en promenad längs med gatan bjuder på en fantastisk utsikt över vattnet och Stockholms omgivningar. Alldeles intill ligger också Huvudsta gård, Huvudstabadet, och Huvudsta Ridskola. Längs med vattnet går promenadvägar hela vägen in till stan via Pampas Marina och Karlberg. På promenadavstånd finns Huvudsta C och Solna C som erbjuder shopping och restauranger. Invid nationalarenan Friends Arena ligger Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingcenter! Kommunikationerna är mycket goda med både tunnelbana och buss.

Välkommen på visning!

Alexander Syvertsson - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

3 rum

Boarea:

87 kvm

Avgift:

4 109 kr

Slutbud:

3 420 000 kr (39 310 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Alexander Syvertsson

Alexander Syvertsson

0708-94 84 74


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter