Bågljusvägen 5

Kungsholmen / Stockholm kommun
2 830 000 kr
  • 1 rum
  • 37 kvm

Superfin och mycket välplanerad 1,5:a med stor balkong som vetter i väster mot gård. Nära T-bana.

Välkomna till en fantastiskt fin och ljus 1,5:a med extra stor balkong, välutrustat kök och sovalkov med plats för dubbelsäng. Här finns det gott om förvaring i höga garderober och bra plats att möblera för både soffhörna och matbord.

Lägenheten präglas av dess luftiga planlösning, en underbar balkong (som om så önskas kan glasas in) och stora fönster i väster med bra ljusinsläpp. Öppen och lättmöblerad planlösning med bra ytor för umgänge. Köket och vardagsrummet är genom den öppna planlösningen perfekt för middagar i stora sällskap med alla vänner. I vardagsrummet finns det bra plats för både soffhörna, tv-bänk och bokhyllor. Fullutrustat kök med diskmaskin, ljusa skåpluckor och mycket bra arbetsytor. Rymligt, helkaklat badrum som har såväl arbetsbänk, tvättmaskin/torktumlare som flera förvaringsskåp. Lägenheten är optimalt planerad och har ljusa väggar och genomgående ekparkett.

Stabil förening som har mycket bra bekvämligheter för dess medlemmar. En stor tvättstuga i markplan med fönster, fantastiskt trevlig innergård och garage i huset. I avgiften ingår tv, ip-telefoni och bredband.

Här bor du i lugna och mycket trevliga kvarter endast ett stenkast från livliga Sankt Eriksgatan och Fleminggatan, ett område som erbjuder allt du önskar i din närhet. Från lägenheten är det bara en kort promenad till populära Västermalmsgallerian som har ett väldigt stort utbud av både service, mat och shopping. Närhet till erkända restauranger som AG, Matkonsultatet, Café Proviant och Sixten & Frans. Över St:Eriksbron har du Sankt Eriksplan och dess rika utbud av restauranger och caféer. Lägenheten är placerad mitt mellan Kungsholms Strands vackra promenadstråk med kanalen, Norr Mälarstrand och Rålambshovsparken samt Hornsbergs strands badbryggor som passar perfekt för bad och båtfantaster. Det finns även en uppsjö av kommunikationer att välja mellan, bl.a. T-bana Fridhemsplan som har sin uppgång endast ett par minuters promenad från lägenheten (grön och blå linje) samt blå busslinjer 1, 3 och 4 med flera.

Varmt välkomna på visning!

Johanna Lindbäck - Mäklare Kungsholmen

Storlek:

1 rum

Boarea:

37 kvm

Avgift:

2 651 kr

Slutbud:

2 830 000 kr (76 486 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter