Burspråksvägen 2

Johanneshov/Skärmarbrink / Stockholm kommun
3 000 000 kr
  • 3 rum
  • 50 kvm

Nyrenoverad trea i absolut toppskick

Bostaden är i otroligt fint skick med genomgående stavparkettgolv i ek, smakfullt gråa och vita väggar samt dimbara LED-spotlights i hela bostaden som en extra lyx. Köket är socialt beläget med delvis öppet mot vardagsrummet och med en härlig köksö som blir både utmärkt arbetsyta och en extra sittplats för gästerna. Det stora fönsterpartiet bidrar med ljus som i kombination med den höga takhöjden ger rummet en luftig och rymlig känsla.

Lägg därtill två välplanerade sovrum som båda har plats för extra förvaring och ett modernt badrum med stilrena materialval och ni har en lägenhet där det bara är att flytta rakt in och trivas. En lägenhet som verkligen borde upplevas på plats.

På ett stenkasts avstånd ligger Globen City och Tele2 Arena med stort utbud av caféer, restauranger, matbutik, shopping och ett berikande kulturliv.

Här bor man avskilt på lugn gata men lagom nära för den som vill känna Södermalms citypuls för ett ännu bredare utbud av uteliv. För den som tycker om friluftslivet har man även Nackareservatet samt Hammarbybacken runt knuten. Tunnelbanestationen vid Skärmarbrink ligger ett par minuters promenad bort. Härifrån når man T-centralen på tio minuter. Stationerna vid Globen och Blåsut ligger också nära. Knutpunkten Gullmarsplan finns även den på gångavstånd. Det är lätt att ta sig in till fots eller med cykel till Södermalm.

Varmt välkommen på visning.

Eva Niklasson - Mäklare Hammarby Sjöstad / Johanneshov

Storlek:

3 rum

Boarea:

50 kvm

Avgift:

2 807 kr

Slutbud:

3 000 000 kr (60 000 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter