Fridensborgsvägen 48, 2 tr

Järvastaden / Solna kommun
Kommande bostad
  • 4 rum
  • 94 kvm
Anmäl intresse

4:a i toppklass med med två balkonger, två badrum mitt i omtyckta Järvastaden.

Luftig planlösning där ljuset flödar fritt mellan sällskapsytorna tack vare fönster i två väderstäck. Sköna sällskapsytor med både väl tilltaget vardagsrum som ligger i fil med köket och matplatsen. Ett hem som gjort för socialt umgänge med middagsbjudningar och familjeumgänge. Köket håller hög klass, trendsäker marmor och vita skåp i perfekt kombination tillsammans med full maskinell utrustning i rostfritt som sammantaget väcker matlagningslust. Ifrån vardagsrummet nås den större av de två balkongerna, här kan ni njuta av det ostörda läget mot den grönskande gården. Från köket tar ni er ut på den andra balkongen. Vilken lyx, att kunna välja mellan skugga eller solläge oavsett tid på dagen. För er med gröna fingrar kan ni driva blommor eller er egna örtträdgård. Master bedroom är inrett i dova färger medans de två mindre sovrummen är ljust inredda och golven pryds precis som i övriga rum av parkett. Två av sovrummen har förvaringsmöjligheter bakom garderober med skjutdörrar. I hallen som är rymlig finns både sittbänk som är praktisk och förvaring bakom garderober. Här kan ni som har barnvagn få in den utan att det blir trångt. Material och ytskickt är i toppskick, alla vita ytor målades om under januari 2017. Detta är ett modernt och bekvämt boende med det lilla extra!


Järvastaden är ett område som planerats i samklang med den omkringliggande naturen. Ursviks friluftsområde är en stor tillgång med många motionsspår för löpning och skidåkning. Andra fina naturområden är Igelbäckens naturreservat med ängar med får, kor och hästar, samt Överjärva gård med en 4H-gård.

Järvastaden är barnvänligt och tryggt och i området har man låtit anlägga flera gräsytor och lekplatser där både stora och små kan samlas. Områdets alldeles egna temalekplats baserad på barnboksfiguren Mulle Meck är ett populärt utflyktsmål som sprider glädje bland många barn och vuxna.
Här är barnfamiljen i focus och här finns flera förskolor och Vittras grundskola. I närområdet finns ett kulturcentrum som främst vänder sig till barn och ungdomar som gillar musik, dans, teater och konst. Gemenskapen är trevlig och genuin med mycket aktiviteter, utomhusbio i Spegeldammsparken på sommaren, valborgsfirande vid Jaktvillan. I området finns god service och restauranger. Matinköpen kan ni göra i den välsorterade ICA-butiken med trevlig personal.

I närområdet finns även större affärer som Coop, Willis, byggvaruhuset Hornbach och Mall of Scandinavia med oändlig shopping för alla smaker och plånböcker. Inredningsbutiker, modebutiker, sportaffärer, oändligt med restauranger och caféer, spa, sportsbar, SATS gym och SF med sin IMAX biograf som utlovar filmupplevelser utöver det vanliga samt mataffärerna Hemköp och ICA MAXI.


För den aktiva är det inte långt till Ursviks motionsspår med flertalet slingor som ger alla en utmaning. Närliggande finns också Ulriksdals golfbana och Ulriksdalsslott. Till Råstasjön som ligger precis intill Mall of Scandinavia med fina motionsslingor och tennishall är det bara ett par minuters promenad.


Utmärkta kommunikationer finns med både buss, t-bana och pendel. Bussar passerar i området och går till bland annat Solna C, Danderyds sjukhus, Tensta och universitetet. Pendeltåget ligger på ca 5 minuters promenadavstånd och tar er till centralen på ca 10 minuter. Du kan även cykla in till city på fina cykelvägar och med bil är det nära till både E4 och E18.
Buss 540 tar dig till Universitetet via Bergshamra och till röda linjen Bergshamra och blåa linjen Hallonbergen. Buss 505 går till Solna C. Buss157 åker till Danderyds sjukhus eller Lunda industriområde. Buss 509 stannar vid pendeltågsstationen och tar dig hela vägen till Danderyd eller Brommaplan

Elin Johansson - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

4 rum

Boarea:

94 kvm

Avgift:

3 874 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Fridensborgsvägen 48, 2 tr, Järvastaden.

HitCounter