Oxenstiernas allé 21, vån 4/4

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
3 070 000 kr
  • 4 rum
  • 73 kvm

Välplanerad 4:a i populära Ursvik!

Välkommen till ert nya boende högst upp i huset! En delvis öppen planlösning, ett fantastiskt ljusinsläpp och en modern prägel gör denna fyrrummare till ett mycket trivsamt och bekvämt boende. De stora och luftiga sociala ytorna i vardagsrummet och köket med stora fönster gör att man redan vid ingången till lägenheten möts av ett härligt ljusinsläpp. Bostaden är genomgående ljus med vita väggar, lackad trestavig ekparkett på golvet, släta vita innerdörrar och pricken över i:et fönsterbänkar i natursten. Från vardagsrummet når man den rymliga och soliga balkongen. Vidare erbjuder detta nyproducerade boende tre rymliga sovrum samt ett modernt utrustat kök och badrum med tvättmaskin och torktumlare. Kronan på verket är lägenhetens balkong med härlig sol!

Denna mycket moderna och stilrena bostad finner du på attraktiv huvudgata i Ursvik som i dagsläget är ett bostadsområde som växer och utvecklas i mycket rask takt. Kommunikationsmöjligheterna är goda med buss 504 som går precis utanför till både Sundbybergs centrum, Rissne och Hallonbergen. Från Sundbybergs centrum kan man sedan välja att ta tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och ett flertal bussar. Med pendeltåget tar man sig smidigt in till T-centralen på endast åtta minuters resetid.

Ett stenkast ifrån huset ligger Ursviks motionsområde med härliga löp- och vandringsstråk i anknytning till natur. Skogarna kring denna vackra del av Sundbyberg erbjuder både grill- och picknickplatser, fotbollsplan och lekplatser.

Storlek:

4 rum

Boarea:

73 kvm

Avgift:

4 121 kr

Slutbud:

3 070 000 kr (42 055 kr/kvm)

Kontakt

Mäklarassistent

Bilder

Planritning

HitCounter