Hökmossevägen 40, vån 2

Telefonplan / Stockholm kommun
2 320 000 kr
  • 3 rum
  • 51 kvm

Välplanerad och ljus minitrea med gavelläge och tidstypiska detaljer

Ljus och välplanerad gavellägenhet med stora fönster i tre väderstreck vilket skapar ett fantastiskt ljusinsläpp. Här bor du i en mysig lägenhet med en mycket bra planlösning som erbjuder två bra sovrum, kök med mycket förvaring och ett stambytt badrum. Denna trivsamma lägenhet präglas av tidstypiska detaljer med fina beslag, spanjoletter och genomgående högt i tak.

Välskött förening som löpande investerat i bostadshusen med bl.a renovering av tak, stambyte och installation av bergvärmeanläggning som bidrar till låga driftskostnader. Här kommer även att finnas möjlighet att bygga balkong ifrån köket in mot den lummiga innergården med kvällssol, då föreningen ansökt om bygglov för balkonger.

Mycket lugnt och trivsamt område med naturen som ett bestående inslag samtidigt som du har stadspulsen på kort avstånd. Kommunikationerna runt bostaden är goda med buss 147 som stannar precis utanför bostaden och tar dig till Liljeholmen var tionde minut, buss 141 till Telefonplan och buss 161 som tar dig till Älvsjö station där pendeltåg finns. Promenadavstånd till tunnelbana vid Hägerstensåsen och Telefonplan. Vid bostaden stannar även nattbuss 192. För den bilburne går det snabbt och smidigt att ta sig ut på E4:an, och parkeringsplats finns att hyra på föreningens skyddade innergård för endast 175 kr/mån.

Erik Delteus - Mäklare Liljeholmen

Storlek:

3 rum

Boarea:

51 kvm

Avgift:

3 417 kr

Slutbud:

2 320 000 kr (45 490 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter