Bjurholmsplan 19, 3 tr

Katarina/Sofia / Stockholm kommun
3 725 000 kr
  • 2 rum
  • 43 kvm

Optimalt planerad 2:a med utsikt över Bjurholmsplan och härlig planlösning

I hjärtat av Sofo bjuds denna härliga tvåa med genomgående smarta lösningar, smakfulla materialval samt utsikt över Bjurholmsplan.

Vacker hall med gott om plats för avhängning och förvaring iform av en stor klädkammare och avhängningsutrymmen. Här finns även plats för en arbetshörna. Stilfullt kök i öppen lösning mot vardagsrum vilket skapar sociala och öppna ytor. Fullt utrustat med smakfulla material som induktionshäll med ugn, diskmaskin samt stor kyl & frys. I anslutning till köket finner man en rejäl matplats för 4-6 personer. Vardagsrum med plats för soffgrupp och tv-möbel. Generösa fönsterpartier som bjuder på rikliga ljusinsläpp och bidrar till känslan av volym och rymd. Det rogivande sovrummet har dubbelsäng och vetter mot lugna Bjurholmsplan, dubbelgarderob finns. Stilrent badrum med klinker med golvvärme och helkaklade väggar. Välskött fastighet och Brf med god ekonomi.

Välkomna till detta synnerligen stilfulla boende i hjärtat av Sofo, Stockholms bästa kvarter som har allt att erbjuda när det gäller mode, kultur, eminenta restauranger och fantastiskt nattliv.

Magnus Jonzon - Mäklare Södermalm / Katarina / Sofia

Storlek:

2 rum

Boarea:

43 kvm

Avgift:

2 734 kr

Slutbud:

3 725 000 kr (86 628 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter