Diakonstigen 11

Almby / Örebro kommun
2 600 000 kr
  • 3 rum
  • 91 kvm

Välplanerat och trivsamt radhus med hörntomt i populära Almby. Kan enkelt göras om till 4 rum.

Välkomna till Diakonstigen 11 och detta fina och välplanerade radhus på lugn återvändsgata i barnvänliga och populära kvarter. Genomgående ljusa ytskikt och parkettgolv. Kök och badrum renoverades smakfullt 2014.

Välkomnade hall som tar dig vidare in i bostadens fina och välplanerade kök med parkettgolv och vita köksluckor. Öppen planlösning till matplatsen som ligger i anslutning till det inbjudande och rymliga vardagsrummet. Här är det fönster mot både husets framsida samt baksida vilket ger ett härligt ljusinsläpp i bostaden. Gott om plats för matbord och soffgrupp. Det här är en perfekt plats för umgänge och trevliga middagar med familj och vänner. Härifrån når man den fina trädgården och bostadens trädäck med skön morgon och förmiddagssol.

Från hallen når man även bostadens helkaklade badrum som renoverades 2014 och två sovrum som är i bra storlek. Båda med parkettgolv och ljusa väggar med fondtapet. Bakom köket finns en rymlig tvättstuga med goda förvaringsmöjligheter i form av ett rymligt förråd. Här finns bostadens gäst-wc.

Lättskött och grönskande trädgård med ett stort trädäck och altan med tak. På framsidan finns plats för bilparkering. Här har man promenadavstånd till förskola och skola, mataffärer och Örebro Universitet. Även närhet till fina grönområden och promenadstråk i Oset. Till Örebro city med stort utbud av shopping, restauranger och nöjen är det endast ca tre kilometer.

Varmt välkomna på visning!

Lars Olsson - Mäklare Örebro

Storlek:

3 rum

Boarea:

91 kvm

Tomtarea:

402 kvm

Slutbud:

2 600 000 kr (28 571 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter