Bergsunds Strand 34, 1 tr

Södermalm / Stockholm kommun
3 390 000 kr
  • 2 rum
  • 41 kvm

Perfekt planerad 2:a i Hornstull!

ACCEPTERAT PRIS 3.395.000 KR!
Ring för visning.

Välkommen till denna mycket välplanerade 2:a i centrala Hornstull.
Bostaden som är i mycket fint skick har ett generöst vardagsrum med öppen planlösning mot ett renoverat kök i vitt som är perfekt för socialt umgänge. Två fönsterpartier (ett med burspråk) ger rummet ljus och rymd. Lägenheten har ett separat sovrum med plats för dubbelsäng och platsbyggd förvaring. Även i hallen finns goda förvaringsmöjligheter i garderobsvägg. Badrummet är helkaklat och klinkat i vitt och grafitgrått och har en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Kontinental stämning och kreativ atmosfär färgar tillvaron kring Hornstull och i kvarteren finns bl.a. små bagerier och stor Hemköp-butik samt en mängd barer och caféer. Pärlor i området som inte bör missas är Restaurang Barbro, Restaurang Tjoget/Linje Tio, Lasse i parken, Hornhuset, Hornstulls Strand mfl. Alldeles intill Bergsunds Strand finns bl.a. Café Vurma och Bio Rio. Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna.

Förutom Hornstulls generösa utbud av caféer, butiker och service finns vatten och grönområden inpå knuten och här kan du finna Södermalms Båtklubb samt Heleneborgs Båtklubb eller varför inte hyra en kanot hos Långholmen Kajak och paddla dig runt i natursköna områden. På Reimersholme, Långholmen och i Tantolunden ges tillfälle till bad, motionsrundor och andra trevliga nöjen.

Ypperliga kommunikationer finns inom 2 minuters promenad med T-bana Hornstull samt flertalet bussar som tar dig till Stockholms innerstads alla delar.

Bostaden är belägen i en välskött och stabil förening med god ekonomi.

Varmt välkommen på visning!

Johan Hägg - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

Storlek:

2 rum

Boarea:

41 kvm

Avgift:

1 997 kr

Slutbud:

3 390 000 kr (82 683 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter