Fridhemsgatan 9, 6tr

Kungsholmen / Stockholm kommun
5 700 000 kr
  • 2 rum
  • 65 kvm

Fantastisk 2:a i Posthuset- 6 trappor - högt till tak - fritt läge - låg avgift!

På Fridhemsgatan 9, en kort promenad till Norr Mälarstrand och dess rika utbud ligger en monumental och uppmärksammad K-märkt funkisfastighet från 1936 ritad av arkitekten Erik Lallerstedt. Under 2006 omvandlades ytorna till bostadsrätter signerat Oscar Properties, ritade av Love Arbén. Hela huset präglas av fantastiska fönsterpartier, öppna planlösningar och rejäla takhöjder som är genomgående för hela huset.

På 6 trappor upp i huset återfinns denna fantastiska 2:a som är perfekt med sina 65 kvadratmeter, rymliga och öppna ytor som lämnar många disponeringsmöjligheter. Vardagsrummet och köket ligger öppet och sammanhängande och har två stora spröjsade fönster som ramar in rummet. Underbar takhöjd, utsikt i fritt läge och långt till nästa hus. Köket är klassiskt vitt med dolda handtag , flera smarta kökslösningar och halv- och helintegrerade vitvarulösningar. Förbi vardagsrummet ligger sovrummet som är stort, ljust och har bra förvaring genom flera garderober med vita skjutdörrar.
Helkaklat badrum med dusch och golvvärme.

Här bor du med direkt närhet till Norr Mälarstrands vackra omgivningar och Fridhemsplans puls. Här har du ett stenkast till Mälarens glittrande vatten, följer du strandpromenaden som tar dig runt Kungsholmen och dess rekreativa omgivningar kommer du att hitta många smultronställen. Ta ett dopp vid Smedsuddsbadet på förmiddagen och besök någon av alla välrenommerade restauranger på eftermiddagen. Avsluta kvällen på en picknickfilt i Rålambshovsparken eller varför inte möta solnedgången på Orangeriet eller Mälarpaviljongen.

Lägenheten ligger belägen på en mycket lugn gata med lite trafik och angränsar mot Pontonjärgatan och Norr Mälarstrand. Flera goda kommunikationsmöjligheter via Fridhemsplan som nås på endast ett par minuter. Där finner du tunnelbanans gröna och blåa linje, flertalet busslinjer och många andra alternativ. Promenadavstånd till shopping i Västermalmsgallerian, gym, matbutiker och restauranger.

Varmt välkommen till visningen!

Daniella Töre - Mäklare Kungsholmen

Storlek:

2 rum

Boarea:

65 kvm

Avgift:

2 844 kr

Slutbud:

5 700 000 kr (87 692 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter