Kyrkbyn 13 - Accepterat pris

Kyrkbyn 13 - Accepterat pris

Norsborg / Botkyrka kommun
3 495 000 kr
  • 4 rum
  • 131 kvm
Anmäl intresse

Unikt och mycket välplanerat parhus om 4 RoK med stor uteplats i soligt läge! Möjlig 5:a.

Accepterat pris!
Välkommen till detta otroligt fina och unika brf-parhus om 4 RoK i lugna Kyrkbyn som kan göras om till en 5:a. Här får ni den ultimata radhuskänslan och samtidigt fördelarna av att bo i en Brf. Härlig tomt med bl.a. vinrankor, carport, uppställningsplats för flera bilar intill huset, förråd och en fantastisk uteplats i perfekt läge med sol hela dagen!

Bostaden har två plan och på båda dessa finns gott om sociala ytor för att umgås med familj och vänner. Bostaden präglas av fina golv och materialval. Entréplanet har ett rymligt kök med en köksö/kombinerat matbord, tvättstuga med allt man behöver, stort vardagsrum med matplats som rymmer stora sällskap, ett sovrum med tillhörande klädkammare och ett mycket fräscht badrum. Det övre planet erbjuder ett ordentligt sovrum med plats för dubbelsäng, arbetshörna och mycket gott om förvaring i inbyggda garderober längs en hel vägg. Påkostat badrum utöver det vanliga som är mycket stort och exklusivt med golvvärme, inkaklat bubbelbadkar och fönster med härlig utsikt över lugna Kyrkbyn.

Brf Kyrkbyn 1 är en stabil och välskött förening där parkeringsplats och förråd ingår i avgiften. Här bor ni i lugn och ro nära natur, service och skola samt kommunikationer med tunnelbanans röda linje på endast 5 minuters promenadavstånd.

Norsborg är ett mycket lugnt och naturskönt område med närhet till både köpcentrum och öppna fält. Goda förutsättningar för den aktive med ett stort utbud av olika sport- och idrottsmöjligheter. Mycket bra kommunikationer till Norsborg via buss, tunnelbana och bil. Runt om hela Norsborg finns upplysta gång- och cykelbanor. I dagsläget byggs Södra porten som kommer bli ett nytt handels- och företagsområde och som kommer slå samman kommunens stadsdelar.

Varmt välkommen på visning!

Caroline Örnklint - Mäklare Kungsholmen

Storlek:

4 rum

Boarea:

131 kvm

Avgift:

5 716 kr

Pris:

(26 679 kr/kvm) 3 495 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Kyrkbyn 13 - Accepterat pris, Norsborg.

HitCounter