Lundagatan 36 A, 1,5 tr

Södermalm / Stockholm kommun
3 000 000 kr
  • 1 rum
  • 29,5 kvm

Välplanerad och charmig etta på attraktiv adress!

Uppe på söders höjder, i ett av Stockholms första funkiskvarter, finner ni denna välplanerade och charmiga etta. Lägenheten är väldisponerad med ett separat kök, lättmöblerat rum, rymlig klädkammare samt ett kaklat badrum. Fina attribut så som välbevarad takrosett, vackert trägolv, generös takhöjd och speglade dörrar ger lägenheten sin charmiga karaktär. Bostaden är genomgående väldigt ljus med härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet och vita ytskikt. Nu har du chans att förvärva en mycket fin bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter på attraktiv adress med närhet till allt du kan önska dig.

Här bor du i en av HSBs största och äldsta föreningar som har mycket god ekonomi och flera av de stora renoveringarna som t ex stambyte bakom sig. Förutom gården med sina utemöbler och grillplats med utsikt mot Riddarfjärden, erbjuder föreningen ett flertal ytterligare boendekvaliteter såsom två ljudisolerade musikrum, ett hobbyrum och hela fyra stycken gästlägenheter.

Närheten till storstadspuls och grönskande natur är optimal från bostaden. Skinnarviksparken ligger bara någon minut bort som med sin slående utsikt över staden är en populär picknickdestination, badmöjligheter och ordentliga grönområden finns på såväl Långholmen som i Tantolunden. Närhet till storstadspuls har du då både Mariatorget och Hornsgatan med sitt breda utbud av caféer, restauranger och butiker ligger i närheten. Med några få minuters promenad tar du dig till Hornstull där du har systembolag, bibliotek och en nybyggd galleria med brett utbud av kläd, inredning och matbutiker. Välkända guldkorn i området som inte får missas är Restaurang Pane Vino, Marie Laveau samt Folkoperan med sin trevliga bar. Här finns goda kommunikationer med närhet till både Hornstulls- och Zinkensdamms tunnelbanestationer samt flera busslinjer i närområdet som tar dig till innerstadens alla delar. Från Hornstull kan du även ta flygbussen som på cirka fyrtiofem minuter tar dig till Arlanda Flygplats.

Varmt välkommen på visning!

Sanna Treijs - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

Storlek:

1 rum

Boarea:

29,5 kvm

Avgift:

1 589 kr

Slutbud:

3 000 000 kr (101 695 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter