Selmedalsvägen 16, 7tr

Hägerstenshamnen / Stockholm kommun
5 500 000 kr
  • 5 rum
  • 114,1 kvm

Söker du en bostad med högt läge och fri utsikt? Vil du även ha balkong, hiss, garage och en stabil förening med låga avgifter? Vill du dessutom ha bastu och gym i huset? Då kan du ha hittat rätt!

På sjunde våningen i mysiga kvarter finns detta förstklassiga boende med sagolik vy över Hägerstenshamnens trädkronor, Mälaren och Äppelviken i bakgrunden. Här kan du luta dig tillbaka på balkongen och njuta av en oas i soligt västerläge och en fri utsikt över grönskan i området. Du erbjuds också ett insynsskyddat läge tack var att de sociala ytorna vätter enbart mot grönska och vatten.
Det finns tre sovrum i dagsläget och det finns möjlighet att använda matsalen som ytterligare ett sovrum eller lekrum där du kan ha bra koll på barnen från köket.

Brf Noaks Ark är stabil förening med mycket god ekonomi och låga avgifter. Föreningen äger marken och erbjuder lyx i form av bastu med relaxavdelning, gym, övernattningslägenhet och hobbyrum. Det finns även tillgång till garage och parkeringsplatser för en låg avgift om 450 kr respektive 275kr.Både bredband och bostadsrättstillägg ingår i avgiften.

Att din oas dessutom har ett fantastiskt läge är bara att gratulera till. Aspudden/ Axelsberg är ett område välkänt för sitt lugn intill stadens puls. Läget är optimalt med vatten 300 meter från bostaden. Hägerstenshamnen kantas av grönska, båtar och badbryggor. Kort promenad till välbesökta Vinterviken som erbjuder kolonilotter och kajakuthyrning. Härifrån har ni också en vacker cykelväg som för er ända in till Stockholms city längs med Vinterviken och sjön Trekanten. På vintertid erbjuds även rekreation i form av skridskoåkning på plogad bana på den lilla sjön.

Närmaste tunnelbana, Axelsberg, ligger 300 meter från bostaden och tar dig till Liljeholmen på 6 minuter och därifrån vidare till T-centralen på 10 minuter. Liljeholmen är en knytpunkt som erbjuder både tvärbana och bussar i många riktningar. Det finns även ett stort utbud av shopping i form av 90 butiker i gallerian.

Katja Åkerberg - Mäklare Liljeholmen

Storlek:

5 rum

Boarea:

114,1 kvm

Avgift:

4 107 kr

Slutbud:

5 500 000 kr (48 203 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter