Dannemoragatan 22, 1,5 tr

Dannemoragatan 22, 1,5 tr

Vasastan / Stockholm kommun
2 995 000 kr
  • 1 rum
  • 40 kvm
Anmäl intresse

Perfekt planerad, ljus, genomgående och insynsskyddad 1:a som med enkelhet kan göras om till en 2:a!

Visning 22/10 kl 12.30 - 13.00!

Välkommen till denna charmiga, genomgående och ytterst välplanerade 1:a som med enkelhet kan göras om till en 2:a! Lägenheten karaktäriseras av de charmiga sekelskiftesattributen som återfinns i den fint bevarade fiskbensparketten, den generösa takhöjden samt de stora parfönsterna i djupa nischer. Har bor ni insynsskyddat med utsikt mot Sankt Eriksparken och i ett område som expanderas i allra högsta grad med nya Hagastaden ett kvarter bort!

När ni kliver in genom ytterdörren möts ni av en rymlig hall med gott om förvaring för ytterkläder och skor. Hallen leder er vidare till det stora och fräscha köket, här finns gott om plats för matbord och det charmiga skafferiet fungerar utmärkt för extra förvaring. Hallen leder er sedan vidare till det luftiga sällskapsrummet, här strålar ljuset in genom det stora fönstret. I rummet finns det goda möjligheter att inreda med större soffgrupp samt valfritt möblemang. Tack vare den generösa takhöjden har man idag ett smart och stort sovloft med plats för dubbelsäng dit man når via en spiraltrappa. Sovloftet är nedmonterbart utan att behöva skada väggar och golv. Snyggt och helkaklat badrum med badkar och gott om förvaringslösningar.

Lägenheten bjuder i övrigt på en genomgående planlösning där dagsljus strålar från två väderstreck och här kan ni med enkelhet bo två personer.

En avgift avseende bygglovsansökan för balkong/fransk balkong från köket ut mot föreningens innergård är betald av nuvarande bostadsrättsinnehavare och ansökan ses nu över.

I trapphuset finner ni en stor balkong med utsikt över föreningens nyrenoverade innergård. Balkongerna får nyttjas av de boende i huset och finns på varje våningsplan.

Dannemoragatan med omnejd utstrålar ett härligt lugn och när man vandrar i kvarteret känns det nästan som om man reser tillbaka i tiden. Här finns väldigt många vackra hus mellan vilka man finner trädkantade alléer som sommartid fullkomligt exploderar av grönska. Precis runt knuten har du även tillgång till flertalet populära restauranger och kaféer. Citybanan är invigd och ni finner närmsta uppgång/station på Vanadisvägen/Dalagatan. Om man efterfrågar mer lugna och gröna miljöer rekommenderas någon av alla de närliggande parkerna. I Hagaparken erbjuds både bad- och båtplatser vid Brunnsviken och längs med de många gröna stråken finns kaféer och flertalet sevärdheter såsom Fjärilshuset och Koppartälten. Vintertid, när vattnet frusit till is, vallfärdar många Stockholmare till Brunnsviken för att åka långfärdsskridskor och promenera och det råder en underbar stämning - mitt i vinterkylan. På promenadavstånd finner man även Handelshögskolan, KTH, Stockholms Universitet samt Stockholms Stadsbibliotek. För den som istället söker det pulserande stadslivet finns på fem minuters gångavstånd Odenplan som erbjuder ett rikt utbud av shopping, kaféer, restauranger, uteserveringar och mycket goda kommunikationer i form av både buss och tunnelbana. Till city promenerar man på ca 20 minuter. För att sammanfatta det hela på ett enkelt sätt: här finns allt man kan önska och mer därtill!

Varmt välkomna till Dannemoragatan 22!

Michel Kara - Mäklare Vasastan

Storlek:

1 rum

Boarea:

40 kvm

Avgift:

2 029 kr

Visning:

Söndag 22/10 Kl. 12:30-13:00

Pris:

(74 875 kr/kvm) 2 995 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Dannemoragatan 22, 1,5 tr, Vasastan.

HitCounter