Emilie Risbergs väg 9

Mellringe / Örebro kommun
4 595 000 kr
  • 6 rum
  • 154 + 66 kvm
Anmäl intresse

Fin villa på återvändsgata i trivsamt område med närhet till skola och förskola.

Välkomna till Emilie Risbergs Väg 9 och denna trevliga och välplanerade villa i ett lugnt och trivsamt område med cykelavstånd till Örebro city. För den som önskar är det enkelt att göra fler sovrum i huset och ändå ha kvar stora sällskapsytor i kök och vardagsrum.

Stor och välkomnande hall från vilken man tar sig vidare in till vardagsrummet, köket eller via trappan upp till övervåningen. Det trevliga och rymliga köket har plats för ett matbord för 6-8 personer, gott om bänkyta samt gott om lådor för förvaring. Klinker på golvet med vita väggar och en tjusig fondvägg med blommiga ornament. Köket har blandat vita luckor med glasvintrindörrar och svart kakel och spotlights över arbetsbänken. Från köket når man även tvättstugan med både tvättmaskin och torkskåp samt goda förvaringsmöjligheter i form av bänkyta och fyra garderobsskåp. I tvättstugan finns även en groventré som leder ut mot carporten och garaget. Inbjudande vardagsrum i vinkel med en härlig kamin som ger skön värme och bidrar till trivsam atmosfär. Rummet kan enkelt delas av och skapa ett extra sovrum för den som önskar.

Badrummet på nedre plan nås via hallen och är utrustat med en duschkabin, handdukstork, toalett samt handfat med kommod. Väggar och golv är beklädda med våtrumsmatta.

På övervåningen finns samtliga sovrum, en klädkammare, sällskapsrum samt ett badrum. Samtliga utrymmen på övervåningen har parkettgolv och tapetserade väggar. I badrummet har våtrumsmatta på golv och väggar och är utrustat med två handfat, badkar, spegelskåp, handdukstork och en toalett. I det stora sovrummet finns det en stor garderob med spegelskjutdörrar, i de två mindre sovrummen är utrustade med varsin garderob.

Mycket fin och lättskött trädgård med insynsskyddad baksida, fruktträd och buskar. Härlig inglasad altan med gott om plats för utemöbler. På tomten finns även ett stort isolerat garage med carport samt separat förrådsdel.

Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till Mellringeskolan, F-9. I närområdet finns också bensinstation, pizzeria och mataffär. Motionsmöjligheter finns i Lundbyspåret, Varbergaspåret och Karlslund. Endast ca fem kilometer till centrum med stort utbud av shopping restauranger och nöjen. Från området finns det bra bussförbindelser med linje 3 och 4.

Axel Bofeldt - Mäklare Örebro

Storlek:

6 rum

Boarea:

154 kvm

Biarea:

66 kvm

Tomtarea:

856 kvm

Pris:

(29 838 kr/kvm) 4 595 000 kr

(Inkl. Biarea 20 886 kr/kvm)

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Emilie Risbergs väg 9, Mellringe.

HitCounter