Löjtnantsgatan 16, 6tr

Nedre Gärdet / Stockholm kommun
7 300 000 kr
  • 3 rum
  • 72 kvm

Nyrenoverad 3:a högst upp i huset - Balkong i västerläge!

I fantastiskt härliga Starrängsringen och högst upp i huset finner ni denna exceptionellt trevliga trerumslägenhet med stor balkong i bästa kvällssolsläge.

Lägenheten erbjuder ett spektakulärt vardagsrum med en takhöjd på 3.75 m, ett fullutrustat kök, 2 bra separata sovrum samt ett helkaklat badrum med klinkers, värmeslingor, badkar och tvättmaskin. I direkt anslutning till lägenheten finns även ett stort förråd.

Den omfattande renoveringen som gjordes år 2015 innefattade helt nytt badrum, köksrenovering, nya vitvaror, infällda takspotlights i hall/badrum/kök, nya golv, målning av samtliga ytor, förädling av planlösning, mm, mm.

Perfekt läge i Starrängsringen med direkt närhet till ett flertal förskolor, skola, Hemköp, Stockholms godaste kanelbullar på Ett Bageri, SATS, 7 Eleven, Östermalms IP, Kungliga Tennishallen och motionsslingor samt friluftsliv i Lill-Jansskogen. Närmsta lekplats finner ni direkt utanför porten.

På kort promenadavstånd ligger Fältöversten med allt som kan önskas i form av butiker och bekvämligheter. Även Östermalmstorg och Stureplan är inom bekvämt promenadavstånd. Kommunikationerna är suveräna med ett flertal busslinjer samt T-bana i närheten. På några minuters promenad ligger även Östra Station.

Välskött bostadsrättsförening med bl a låga avgifter, fina gemensamma utrymmen, stor hiss och garage.

Varmt välkommen på visning!

Henrik Rundgren - Mäklare Nacka

Storlek:

3 rum

Boarea:

72 kvm

Avgift:

2 688 kr

Slutbud:

7 300 000 kr (101 389 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter