Östhammarsgatan 75, 3 tr

Gärdet / Östermalm / Stockholm kommun
3 250 000 kr
  • 1,5 rum
  • 40,1 kvm

Balkong - Minitvåa - Öppen planlösning

Välkommen till en synnerligen välplanerad och ljus lägenhet belägen högst upp i huset med balkong där utsikt mot grönska och Värtahamnen kan avnjutas. Bostadens fina skick och praktiska planlösning gör detta till ett hem att trivas i. Hela lägenheten är målad i smakfulla färger och har genomgående nyslipat trägolv. Fönster har precis genomgått en helrenovering.

Det öppna sällskapsrummet ger god plats för umgängesytor i form av soffgrupp samt matplats för flera invid fönsterpartiet. Från vardagsrummet nås bostadens rymliga balkong i härligt östläge där sol från morgon till förmiddag kan avnjutas.

Rymligt kök i smakfull inredning av trä med gott om förvaring och modern utrustning i form av ugn, gashäll, köksfläkt samt kyl och frys. Öppen planlösning mot vardagsrum med stor bardisk som avgränsare.
Bostadens sovrum erbjuder plats för säng, nattduksbord samt förvaringsmöbel och är helt fritt från insyn. Mellan sovrum och kök finns ett snyggt glasfönster för bästa ljusinsläpp till köket.

I hallen finns god plats för avhängning samt förvaring i flertalet garderober. Från hallen nås även det stambytta badrummet i ljust utförande med wc, handfat, dusch och förvaring.


På promenadavstånd ligger Tessinparken, Östermalm, Kungliga Tennishallen, Gärdesfälten och Djurgården. Nära avstånd till Karlaplan med dess galleria Fältöversten där ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service erbjuds.

Fastigheten ligger på en lugn gata, full av grönska med öppna ytor mellan husen. Tunnelbana Gärdet hittas en kort promenad bort och en populär ICA-butik finns ett stenkast från huset. Flertalet olika restauranger och caféer finns i kvarteren och du hittar både SATS, Friskis & Svettis samt Gärdets utomhusgym runt hörnet. Buss nås på bara minuters avstånd. Området är lugnt och stillsamt och det är även lätt att hitta parkering på de omgivande gatorna.Varmt välkommen på visning!

Emmy Thorén - Mäklare Östermalm

Storlek:

1,5 rum

Boarea:

40,1 kvm

Avgift:

2 561 kr

Slutbud:

3 250 000 kr (81 047 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter