Stamgatan 25

Gamla Östberga / Stockholm kommun
1 795 000 kr
  • 2 rum
  • 48 kvm

Optimalt planerad 2:a med fri utsikt över områdets underbara villaidyll.

Varmt välkommen till denna pärla på ett av Stamgatans absolut bästa lägen med fri utsikt över områdets vackra villaidyll!

Lägenheten är fördelad mellan ett stort och rymligt vardagsrum med två fönsterpartier med fri utsikt och lättmöblerbara ytor. Nyrenoverat kök med bra arbetsyta och moderna maskinvaror. Sovrummet är också rejält och har utrymme för en stor säng och garderober. Här finns möjlighet till att dela av sovrummet i två delar om det skulle behövas. Stambytt badrum från år 2009 med kaklade väggar samt klinkergolv.

Lägenheten är perfekt belägen med direkt närhet till både goda kommunikationer och service samtidigt som flertalet parker och strövområden nås runt husknuten. En kortare promenad bort finns Årstafältet att tillgå med bl.a. stora strövområden, driving range, spelplan för rugby samt ett område för spontanidrott. Här kommer även i framtiden en helt ny stadsdel växa fram som kommer att binda samman Östberga med Årsta. Även Årstaviken ligger en promenad bort med badplatser.

Här erbjuds du ett boende i stabil och populär HSB förening, där stambyte har genomförts.

Magnus Jonzon - Mäklare Södermalm / Katarina / Sofia

Storlek:

2 rum

Boarea:

48 kvm

Avgift:

3 358 kr

Slutbud:

1 795 000 kr (37 396 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter