Stamgatan 25

Stamgatan 25

Östberga / Stockholm kommun
1 850 000 kr
  • 2 rum
  • 48 kvm
Anmäl intresse

Optimalt planerad 2:a med fri utsikt över området underbar villa idyll.

Varmt välkommen till denna pärla på ett av Stamgatans absolut bästa lägen med fri utsikt över områdets vackra villaidyll!

Lägenheten är fördelad mellan ett stort och rymligt vardagsrum med två fönsterpartier med fri utsikt och lättmöblerbara ytor. Nyrenoverat kök med bra arbetsyta och moderna maskinvaror. Sovrummet är också rejält och har utrymme för en stor säng och garderober. Här finns möjlighet till att dela av sovrummet i två delar om det skulle behövas. Stambytt badrum från år 2009 med kaklade väggar samt klinkergolv.

Lägenheten är perfekt belägen med direkt närhet till både goda kommunikationer och service samtidigt som flertalet parker och strövområden nås runt husknuten. En kortare promenad bort finns Årstafältet att tillgå med bl.a. stora strövområden, driving range, spelplan för rugby samt ett område för spontanidrott. Här kommer även i framtiden en helt ny stadsdel växa fram som kommer att binda samman Östberga med Årsta. Här erbjuds du ett boende i stabil och populär HSB förening, där stambyte har genomförts.

In till stan går resan enkelt genom bl.a. buss 144 till Gullmarsplan (T-bana) och buss 134 till Årstaberg (tvärbana, pendeltåg) och Liljeholmen (T-bana). Med bil tar samma resa ca fem minuter och det är även nära till Södra länken och därmed även till alla större bilvägar.

Hjärtligt välkommen på visning!

Magnus Jonzon - Mäklare Södermalm / Katarina / Sofia

Storlek:

2 rum

Boarea:

48 kvm

Avgift:

3 358 kr

Visning:

Söndag 24/9 Kl. 13:00-13:45Måndag 25/9 Kl. 17:30-18:00

Pris:

(38 542 kr/kvm) 1 850 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Stamgatan 25, Östberga.

HitCounter