Cedergrensvägen 16, 119

Stockholm kommun
1 350 000 kr
  • 1 rum
  • 16,5 kvm

STUDENTBOENDE - ÖVERNATTNINGSLÄGENHET - VECKOPENDLARE

Månadsavgift: 872 kr per månad enligt ny ekonomisk plan som förväntas gälla från årsstämman 2018.

Omgående tillträde funkar bra.

Alla kan köpa.

Både privatpersoner och företag kan köpa en lägenhet i ApartHotel Telefonplan, eftersom varje hotell är en bostadsförening, en vanligt förekommande föreningsform i Stockholm. Du köper din studiolägenhet i ApartHotel precis som en vanlig bostadsrätt, med enda skillnaden att du måste vara momsregistrerad som privatperson (vilket är en enkel process, vi guidar dig rätt). Lägenheten är vid köptillfället redan färdig för inflytt, med stilren modern skandinavisk design och inredning, TV, badrum, kök, diskmaskin och porslin. Allt du behöver för en bekväm och fri livsstil.

Hotellservice 24/7

Din privata sfär är en del av en fullt fungerade hotellverksamhet, vilket betyder att du när som helst kan åtnjuta bekvämligheten och servicen som ett hotell erbjuder. I fastigheterna finns gemensamma utrymmen så som working spaces, en restaurang, ett second living room och ett gym. Personlig service finns tillgänglig dygnet runt.

Lämna bara in nyckeln

I ApartHotel kan du utnyttja ditt boende maximalt. Då du inte är i lägenheten hjälper ApartHotel dig att hyra ut den som ett hotellrum. Det är bara att lämna nyckeln i receptionen! Att bo i ApartHotel passar därför perfekt för de som vill bo nästan hela året, liksom för veckopendlare, studenter, säsongsboende, investerare eller de som vill ha en nystart.

Alla medlemmar måste teckna ett uthyrningsavtal med Hotellbolaget. Uthyrning till Hotellbolaget måste ske i minst två veckor per år.
Medlemmar ska vara momsregistrerade för uthyrningen till Hotellbolaget, gäller både juridisk såväl som fysisk person och Brf ApartHotel Attache biträder med denna administration för fysiska personer. Gällande avgifterna till bostadsrättsföreningen så är angivna avgifter exkl. moms (25%).

Telefonplan och Midsommarkransen har utvecklats från närförorter med industrier till en levande stadsdel som idag erbjuder allt du behöver inom service, kultur, mat, nöje och härliga grönområden. Här samlas många kreativa verksamheter inom bland annat formgivning, industri- och produktdesign. Många företag har flyttat hit eftersom de uppskattar känslan i de gamla industrikvarteren och den så kallade "Telefonplansandan".


I området ligger flera trendiga inredningsbutiker, bland annat Dunke Design, Svenska Armaturer, Vintagefabriken, Mimmi Staaf, Retrorummet, Koffertmannen, Systrarna Blom och 2 Little Spoons.

Café och restaurangutbudet är riktigt bra med välrenommerade namn som Koloni, A.B Café, Söderbergs bageri, Coffee Bean café, Nalle & Kroppkakan, Nygammalt, Amazing India, Ett Skafferi, Majkens Café, Landet, Ett Chokladeri, Konditori Kalaskransen, Svenska Sushiköket och Svenska Hamburgerköket. Utmed närliggande Vattenledningsvägen finner du även flera av Midsommarkransens mest populära verksamheter; anrika Biograf Tellus och Gyllenborgens mat.

Från Attaché har du nära till flera smultronställen som grönskande Svandammsparken och sjön Trekanten. Sommartid är Svandammsparken en oas med plats för picknick och kulturaktiviteter. Sist men inte minst återfinns även vackra Vinterviken i närområdet med härliga gräsytor, klippbad, vackra promenadstråk och båthamn invid Mälarens strand. Vid Vinterviken ligger även ett trädgårdscafé och Markus Aujalays restaurang Winterviken.

För den aktive finns ett välutrustat gym bekvämt beläget i ApartHotel Attaché. Närområdet erbjuder också flertalet träningsanläggningar och förutom SATS, Telefonplans CrossFit, Mitt Gym och Puls & Träning finns även en Yogaliv och Klättercentret.

Det finns gott om matbutiker i närheten samt service som apotek, bibliotek och systembolag. Kommunikationerna är optimala och på mindre än 10 minuters promenad når du Telefonplans-, Midsommarkransens- och Aspuddens tunnelbanestationer. På vägen in till Hornstulls gedigna utbud av nöjen och shopping passerar ni Liljeholmen med dess galleria och badbrygga vid kajen

Per Knaust - Mäklare Farsta / Sköndal

Storlek:

1 rum

Boarea:

16,5 kvm

Avgift:

1 396 kr

Slutbud:

1 350 000 kr (81 818 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter