Odlingsvägen 3

Bergshamra / Solna kommun
6 350 000 kr
  • 5 rum
  • 129 kvm

5:a med uthyrningsdel i hjärtat av Bergshamra!

Vill Ni bo ett stenkast från vatten och natur men ändå ha matbutik och T-bana runt hörnet och en restid in till city på bara 10 minuter?

Välkommen till denna unika lägenhet i hjärtat av Bergshamra! Här bor ni på 129 välplanerade kvm med en möjlig uthyrningsdel + egen ingång! Lägenheten håller genomgående hög standard. Här finner ni bland annat ett socialt kök med öppen planlösning, rymligt vardagsrum, två fräscha toaletter och en härlig balkong som vetter mot lummig innegård!

Med ett lugnt och ostört läge bor ni alldeles intill vattnet vid Brunnsviken med Hagaparken, Ulriksdals Slottsträdgård och Stora skuggan på nära avstånd. Den trevliga restaurangen Bockholmen ligger bara 5 minuters promenad bort och här kan ni njuta av en bit mat och uppleva en idyllisk omgivning på holmen. God service med matbutik, restauranger, bibliotek, apotek m.m. finns i Bergshamra centrum. Ett perfekt boende för Er som vill bo i ett lugnt och naturskönt område med närhet till Stockholms stad och puls.

Bergshamra är ett lugnt, barnvänligt område. Här finns tillgång till skolor i samtliga åldrar i närområdet. För den som gillar att utöva sport ligger Bergshamra IP i närheten med fotboll, tennis samt motionsslinga.
Bergshamra Centrum ligger i närheten med matbutiker, apotek, vårdcentral, bibliotek, restauranger, skola samt flera dagis i närheten.

Välkomna på visning!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

5 rum

Boarea:

129 kvm

Avgift:

6 363 kr

Slutbud:

6 350 000 kr (49 225 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter