Sandfjärdsgatan 12, 4tr

Sandfjärdsgatan 12, 4tr

Årsta / Stockholm kommun
3 350 000 kr
  • 4 rum
  • 88 kvm
Anmäl intresse

Toppfyra med högt, insynsskyddat läge & solig balkong!

På 4:e våningen, med en utsikt utöver det vanliga, finner ni denna välplanerade och smakfullt renoverade fyrarummare med utsikt över grönområde och Årstafältet!

Lägenheten bjuder på en trevlig entré med avhängningsmöjligheter och en rymlig originalgarderob med överskåp för ytterligare förvaring, tre bra sovrum med plats för både säng och förvaring- alla i insynsskyddade lägen. Vidare finner ni ett rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong i soligt läge och med en fantastisk utsikt. Köket är charmigt med bevarade originaldetaljer, väldisponerat med full maskinell utrustning och bra arbetsytor. Trevlig matplatsdel invid fönster med härlig utsikt. Lägenheten har ett stambytt badrum samt en praktisk gäst-wc. Till lägenheten hör ett vindsförråd och en matkällare.

På Sandfjärdsgatan 12 bor man i ett lugnt område med natursköna omgivningar intill Årstafältet. I närheten finns flera mysiga promenadstråk mot härliga Årstaviken och Årstaskogen. På gångavstånd ligger Årsta Torg med flertalet restauranger, mataffärer, apotek, konditori, skolor med mera. Det är inte heller långt till Globens shopping, Gullmarsplans och utmärkta knutpunkt för kommunaltrafiken eller Liljeholmen med dess galleria. På ett par minuter går man till Gullmarsplan och med en kort promenad vidare till Södermalm. Kommunikationerna är utmärkta, tvärbanan ligger ett stenkast bort och bussar går till Gullmarsplan och därifrån vidare in till City, härifrån går även tunnelbanans gröna linje. Även närhet till Årstabergs pendeltågstation.

Varmt välkommen på visning - ett boende att stormtrivas i!

Monia A Belgacem - Mäklare Årsta

Storlek:

4 rum

Boarea:

88 kvm

Avgift:

4 660 kr

Visning:

Tisdag 21/11 Kl. 17:30-18:00Söndag 26/11 Kl. 12:00-12:40

Pris:

(38 068 kr/kvm) 3 350 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

  • Tisdag 21/11 Kl. 17:30-18:00Spara i kalender

    Bokad förhandsvisning - anmäl dig via objektets hemsida genom "anmäl intresse"

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Sandfjärdsgatan 12, 4tr, Årsta.

HitCounter