Knektvägen 1

Upplands-Bro kommun
1 650 000 kr
  • 1 rum
  • 41 kvm

Perfekt planerad 1:a i lungt område.

Ring för privatvisning!

Bostaden ligger i ett perfekt läge nära Kungsängen Centrum. Här finner du restauranger, matbutiker, postservice, systembolag och mycket mer. Här ligger även skogsområden nära inpå och närheten till mälaren är en stor del av kungsängens charm. Från Kungsängens station avgår bussar till de allra flesta delar av kommunen. Pendeltåget tar dig till Stockholm C och Bålsta på nolltid.

Välskött förening med god ekonomi. Föreningen består av tre fastigheter med totalt 143 lägenheter.

Kungsängen är strategiskt belägen med närhet till såväl E18 som pendeltåg som tar dig till Centralen på ungefär en halvtimme. Bor du i Kungsängen har du dessutom nära till naturen. Med ungefär 13 mil strand är kommunen nästan helt omsluten av Mälaren. Uppskattar du härlig natur kombinerat med närheten till storstan vet vi att du kommer trivas. Kungsängen, som är vackert beläget invid Mälaren, har ungefär 13 000 invånare och är kommunens centralort. I centrum finns livsmedelsbutiker, restauranger, banker och systembolag. En kort promenad tar dig ned till Mälaren med bad och båtklubb.

I närheten av Kungsängen finns tre bra golfbanor, Kungsängens golfklubb, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. I Kungsängen finns det båthamn, elljusspår, möjlighet att spela tennis, ridhus och mycket annat.

Philip Kujanpää - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

1 rum

Boarea:

41 kvm

Avgift:

2 609 kr

Slutbud:

1 650 000 kr (40 244 kr/kvm)

Film på bostaden

Bilder

HitCounter