Gyllenborgsgatan 22, 2 tr

Kungsholmen / Stockholm kommun
3 300 000 kr
  • 2 rum
  • 38,5 kvm

Fantastisk 2:a i trivsam 20-tals fastighet på lugna Gyllenborgsgatan vid Thorildsplan!

Välkomna till en fantastiskt fin tvåa om 38,5 kvm med en optimal planlösning och ett oslagbart läge precis invid Thorildsplan. Högt läge i huset med generösa fönsterpartier med bra ljusinsläpp. Lägenheten är härligt luftig med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. En perfekt lägenhet för mingel och stora middagar med vänner och familj. Köket är fint renoverat och välutrustat med både integrerade och rostfria vitvaror samt gott om förvaring i stilrena vita skåp och lådor. Det finns ett rymligt sovrum med plats för önskvärd sovrumsinredning. Lägenheten har ett fräscht helkaklat badrum. Förvaring i platsbyggda garderober i hallen och vardagsrummet. Hela lägenheten är i fint skick och inredd med ljusa väggar och ett ljust parkettgolv lagt ovanpå orginalgolven i furu.

Föreningen har en otroligt vacker innergård där man kan spendera tid, duka upp för härliga middagar med vänner och familj eller njuta av solen under varma sommardagar. Föreningen äger marken, de har tre gemensamma tvättstugor i källarutrymmena, varav en ligger i samma hus som lägenheten.

Thorildsplan har ett fantastisk läge centralt på Kungsholmen där man har nära till det mesta man behöver. Hornsbergs strands promenadstråk ligger endast ett stenkast bort och på ett par minuter befinner du dig bland ett brett utbud av trevliga restauranger med en vacker utsikt över Ulvsundasjön. Lindhagen centrum, ett närcentrum i form av en galleria ligger även det med gångavstånd ifrån lägenheten. Här hittar du ICA Maxi Stormarknad Lindhagen, en av de största stormarknaderna i Stockholms innerstad. Här finns också och andra butiker samt restauranger och gym som kan underlätta i vardagen.

Bra kommunikationer med bland annat buss och Thorildsplans T-bana där den gröna linjen tar dig till Fridhemsplan på några minuter, och sedan vidare mot T-centralen. Buss 50 går regelbundet mellan Hornsbergs strand och Stora Lappkärrsberget.

Möjlighet till snabbt tillträde!

Varmt välkomna på visning!

Johan Efverström - Mäklare Kungsholmen

Storlek:

2 rum

Boarea:

38,5 kvm

Avgift:

2 088 kr

Slutbud:

3 300 000 kr (85 714 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter