Kristinebergsvägen 5, 1 tr

Kungsholmen / Stockholm kommun
2 360 000 kr
  • 1 rum
  • 20 kvm

Underbar 1:a med prägel av 1920-tal

Välkommen till denna ytterst välplanerade etta som präglas av en underbar atmosfär tack vare stort spröjsat fönsterparti i kombination med generös takhöjd och lummig vy. Skicket i bostaden är mycket gott med vackra trätiljor, fräscha ljusa ytskikt, kokvrå med industrikänsla och ett stambytt badrum med kakel och klinker. Ytdisponeringen är mycket effektiv, här är varje kvadratmeter utnyttjad till fullo. I anslutning till hallen finns en praktisk garderob samt djupa överskåp, kokvrån rymmer både spis/ugn samt kyl/frys och tack vare den generösa takhöjden kan man utnyttja varje kvm, även på höjden. Till lägenheten hör dessutom en rymligt vindsförråd.

Här bor man dessutom i stabil och välskött HSB förening som inte höjt avgiften sedan 2011. Föreningens medlemmar har tillgång till underbara grönskande innergårdar, hobbyrum, övernattningslägenheter samt festlokal med gym och bastu.

Området är mycket populärt tack vare närheten till allt. Inom promenadavstånd ligger Fridhemsplan med Västermalmsgallerian, Lindhagensplan med butiker, caféer samt ICA Maxi. Naturen ligger runt husknuten i form av Rålambshovsparken med underbara gräsytor, strövområden och badmöjligheter. Flertalet bussar och t-bana ligger endast ett stenkast bort och för den bilburen är man uppe på motorvägen efter endast några minuter. Varmt välkommen!

Angela Hamstad - Mäklare Enskede / Stureby

Storlek:

1 rum

Boarea:

20 kvm

Avgift:

1 164 kr

Slutbud:

2 360 000 kr (118 000 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter