Siklöjevägen 18, 2tr

Tyresö / Tyresö kommun
2 170 000 kr
  • 4 rum
  • 90 kvm

Välplanerad, bra läge, solig balkong!

Välkommen till denna varma och välplanerade bostad med närhet till både centrum och grönområden. Här får ni en ljus och rymlig lägenhet med fönster i tre vädersträck, genomgående fina ytskikt och balkong i söderläge. Stort vardagsrum med plats en soffgrupp mediemöbel och mer därtill. Stilrent kök med inbyggda vitvaror och gott om plats för den stora familjen. Två rymliga och ljusa sovrum samt ett förråd med fönster som med lätthet kan användas som ett tredje sovrum. Balkong i söderläge, klädkammare samt ett rymligt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Ett perfekt boende som bör upplevas på plats för att komma till sin absoluta rätt!

Siklöjevägen ligger med gångavstånd till Tyresö Centrum. Det är mycket goda kommunikationer till City. Från busshållplatsen Bäverbäcken tar du dig enkelt och smidigt till Gullmarsplan och under rusningstrafiken går det direktbussar in till city.

Närområdet bjuder på alla olika sorters aktiviteter, för den golf intresserade finns Alecs Golf ca 5 min gång, eller för den tennis intresserade finns rackethallen bara ett stenkast från dörren.

Andra närområden såsom Tyresö slottspark ligger alldeles intill havet och är ett perfekt mål för långpromenaden, eller varför inte Alby friluftsgård.

Närområde:
-Tyresö centrum ca 1000 m
-Alecs golf ca 400m
-Rackethallen ca 20 m
-Nybodaskola ca 1,3 km
-Dalsskolan ca 2km
-Stimmet skola ca 800 m
-Tyresö gymnasium ca 1,7 km
-Tyresö slottspark ca 4,6 km
-Alby friluftsgård ca 3,1 km
-Medley Tyresö Aquarena ca 300 m
-Tyresö Bangolfklubb ca 1,1 km

Varmt välkommen på visning!

Peter Jakaczynski - Mäklare Farsta / Sköndal

Storlek:

4 rum

Boarea:

90 kvm

Avgift:

6 625 kr

Slutbud:

2 170 000 kr (24 111 kr/kvm)

Kontakt

Bilder

Planritning

HitCounter