Borgmästargatan 4 A

Borgmästargatan 4 A

Katarina/Sofia / Stockholm kommun
5 495 000 kr
  • 2 rum
  • 68 kvm
Anmäl intresse

Fantastisk 2a med underbart läge, balkong och fungerande öppen spis!

Välkommen till en otroligt smakfull 2:a om 68 väldisponerade kvadratmeter, med ett härligt läge i närheten av Nytorgets storstadspuls samt lugnet kring Vitabergsparken.

En lägenhet i absolut toppskick med en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, här finner man även lägenhetens balkong samt den fungerande öppna spisen. Ett rejält och stilrent kök med allt man kan tänkas behöva. Lägenheten har dels utsikt mot den mysiga innergården samt ut över Borgmästargatan. Ett stort sovrum väl avskilt mot innergården och med närhet till lägenhetens smakfullt renoverade badrum med marmorgolv. En rejäl walk-in closet finns i anslutning till hallen med gott om förvaringsmöjligheter. Genomgående pryds golven av vacker fiskbensparkett.

I området kring lägenheten erbjuds en uppsjö av trevliga restauranger, charmiga små krypin, caféer, barer och shoppingstråk. Även området kring Årstaviken inbjuder till härliga promenader i fullkomlig ro. Utöver detta nås även populära Nytorget på ett par minuter där man finner butiker, restauranger, utställningar och trevliga uppträdanden. För alla barn med spring i benen rekommenderas ett besök till Vitabergsparken, som ligger i området som erbjuder en trevlig lekplats.

Alla önskvärda kommunikationer finns i form av både tunnelbana och flertalet bussar.

Varmt välkomna på visning!

Ludvig Carlsson - Mäklare Södermalm / Katarina / Sofia

Storlek:

2 rum

Boarea:

68 kvm

Avgift:

3 801 kr

Pris:

(80 809 kr/kvm) 5 495 000 kr

Aktuellt bud:

5 495 000 kr (80 809 kr/kvm)

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Borgmästargatan 4 A, Katarina/Sofia.

HitCounter