Sankt Göransgatan 153

Kungsholmen / Stockholm kommun
2 700 000 kr
  • 1 rum
  • 24,5 kvm

Trivsam etta med eftermiddagssol och utsikt över grönska. Bra läge nära T-bana och promenadstråk!

Välkomna till en helt perfekt etta om 24,5 kvm. Lägenheten har en optimal planlösning där allt får plats och ett fantastiskt ljus då eftermiddagssolen lyser in i hela lägenheten. Bra läge i området med direkt närhet till trevliga promenadstråk längs vattnet vid Kungholms Strand och stora grönområden intill huset. Det finns både restauranger och matbutiker i området samt tunnebana direkt vid porten. Högt läge i huset på våning 5 med generösa fönsterpartier utan insyn. På våningsplanet finns det flertalet gemensamma och soliga balkonger som är väldigt trevliga att använda. Lägenheten är luftig och har delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. En perfekt lägenhet där det finns plats för både mingel och stora middagar med vänner och familj. Köket är fint bevarat med vitmålade luckor och gott om förvaring i många skåp. Lägenheten har ett fräscht helkaklat badrum och förvaring i platsbyggd garderob i hallen. Hela lägenheten är i fint skick, inredd med ljusa väggar och parkettgolv.

Populär förening med god ekonomi där flera större renoveringar är genomförda såsom bl.a. stambyte och renovering av trapphuset. I föreningen finns det en gemensam takterrass med grillmöjligheter, festlokal, övernattningslägenhet och relaxavdelning med bastu. På varje plan finns det flera balkonger som är gemensamma.

Här bor du i lugna och mycket trevliga kvarter med endast en kort promenad till livliga Fridhemsplan och Västermalmsgallerian eller Hornsbergs Strand åt andra hållet. I området finns det ett stort utbud av både service, mat och shopping, erkända restauranger som AG, Matkonsultatet, Café Proviant och Sixten & Frans. Lägenheten är placerad invid Kungsholms Strands vackra promenadstråk med kanalen samt Hornsbergs strands badbryggor som passar perfekt för bad och båtfantaster. Fastigheten ligger ca 50 meter från Stadshagens tunnelbanestation (blå linje) som tar dig till T-centralen på 5 minuter. Även busslinjerna 49 och 56 passerar alldeles utanför.

Välkomna på visning!

Johanna Lindbäck - Mäklare Kungsholmen

Storlek:

1 rum

Boarea:

24,5 kvm

Avgift:

1 536 kr

Slutbud:

2 700 000 kr (110 204 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter