Furusundsgatan 7, 4tr

Gärdet / Stockholm kommun
3 700 000 kr
  • 2 rum
  • 42 kvm

En helt perfekt 2:a med solig balkong i sydväst och magisk utsikt över Stockholms stad!

Välkomna till en helt perfekt planerad tvåa om 42 kvm, högt belägen på våning fyra i en välskött 30-tals fastighet på lugn återvändsgata. Lägenheten har en möblerbar och solig balkong i bästa sydvästläge med milsvid utsikt över trädtoppar och hustak. Ljuset är magiskt med sol hela eftermiddagen och utsikten från lägenheten är oslagbar, den sträcker sig både högt och långt över Stockholms innerstad.

En vacker fiskbensmönstrad parkett breder ut sig i vardagsrum, sovrum och matsalsdel, i köket finns ett brädgolv och i hallen ligger ett stiligt grått stengolv som bara återfinns i funkishusen. Det är högt till tak och lägenhetens många och stora fönster ger ett fantastiskt ljus i alla rum. Lägenhetens inredning är en perfekt kombination av nytt, stilrent och modernt tillsammans med fina bevarade 30-tals detaljer. Lägenheten är renoverad och används idag som en 3:a med möjlighet till två sovrum.

Vardagsrummet är luftigt och rymligt med bra plats för all önskvärd trivselmöblering. Här finns utgången till den fantastiskt soliga balkongen som vetter i bästa sydvästläge. Köket är stilrent renoverat med vita skåpluckor och rostfria vitvaror, intill köket finns ett rum som idag används som matsal. Utsikten är helt oslagbar över Stockholms stad och ett fantastiskt ljus når ända in till hallen från köksfönstret. Bra sovrum med plats för säng och magisk utsikt genom dess stora fönster. Badrummet är stilrent helkaklat och stambytt, utrustat med både badkar och fönster. I hallen finns det plats för ytterkläder och skor samt gott om förvaring i platsbyggda garderober.

Fastigheten ligger på en lugn återvändsgata. Mellan funkishusen finns mysiga innergårdar och grönska, atmosfären är stillsam och gemytlig. Närmaste T-bana nås inom ca 4 minuters promenad och en lokal ICA-butik nås likaså inom ca 4 min. Finns flertalet olika restauranger och caféer samt frisörer och kemtvätt i kvarteren. Även buss 1 samt buss 62 inom ca 5 min avstånd.

Från lägenheten har du närhet till Tessinparken och Karlaplan med Fältöversten, ett mycket välsorterat shoppingcenter som rymmer alltifrån Ica och Sabis till systembolag, apotek, restauranger och klädbutiker.

I området finns även stall och ridfält, skridskoåkning på Östermalms IP samt preparerade skidspår på Ladugårdsgärdet.

Johanna Lindbäck - Mäklare Kungsholmen

Storlek:

2 rum

Boarea:

42 kvm

Avgift:

2 861 kr

Slutbud:

3 700 000 kr (88 095 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter