Borensvägen 42, 1tr

Borensvägen 42, 1tr

Årsta / Stockholm kommun
1 950 000 kr
  • 1 rum
  • 25 kvm
Anmäl intresse

Skick av högsta klass!

Varmt välkommen till denna genomgående och ljusa etta med smakfull interiör av högsta klass!

Här bjuds man på ett gott ljusinsläpp och en härlig atmosfär tack vare den genomgående planlösningen med fönster åt två håll. Lägenhetens disponering är effektiv och har goda förvaringsmöjligheter och ett generöst rum som enkelt rymmer säng, soffa, tv-bänk m.m. Interiören är av högsta klass och består av genomgående stilfulla golv, stambytt och smakfullt renoverat badrum samt nyrenoverat kök i moderna sobra kulörer.

Med en ICA-butik och Gullmarsplan bara en kort promenad bort så är det ett optimalt läge för dig som snabbt vill fylla på kylskåpet eller röra dig in till Stockholms innerstad för att ta del av dess rikedom av butiker och nöjen. Är Ni sugna på en promenad i mer lummiga omgivningar så ligger gång- och löpslingor, badbryggor, kolonilotter, ute gym och naturreservat bara några minuter bort längst vackra Årstaviken.
Vid Årsta torg och dess charmiga centrum finns gott om butiker och service, såväl som mysiga restauranger, caféer, biograf m.m. För den mer shoppingsugna är det nära till både liljeholmens galleria och Globens shoppingcenter.
Med bil tar du dig enkelt ut på de stora trafiklederna via Södra länken. Kort avstånd till Södermalms citypuls och Globen-området med dess galleria. Endast en kvarts gångväg till Gullmarsplans utmärkta knytpunkt för kollektivtrafik som buss, tvär- och tunnelbana. Bussen stannar strax utanför porten med avgångar ca var fjärde minut.
Perfekt för dig som vill bo i lugn miljö med småstadskaraktär ett stenkast från innerstan.

Varmt välkommen!

Nicklas Talvitie - Mäklare Liljeholmen

Storlek:

1 rum

Boarea:

25 kvm

Avgift:

2 141 kr

Visning:

Tisdag 25/7 Kl. 17:00-17:30

Pris:

(78 000 kr/kvm) 1 950 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Borensvägen 42, 1tr, Årsta.

HitCounter