Hallonvägen 72, 1tr

Hallonvägen 72, 1tr

Kungsängen / Tibble / Upplands-Bro kommun
995 000 kr
  • 1 rum
  • 45 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad och ljus 1:a med sovalkov och låg avgift!

Varmt välkomna till denna härliga och rymliga etta i populära Brf Tibble. Här bor du i en trevlig lägenhet med lugnt läge som är välplanerad och med ett rymligt arbetskök som har gott om utrymme för matplats. Ett väl tilltaget och helkaklat badrum samt ett lättmöblerat allrum med smart avdelad sovalkov.

Besök gärna föreningens hemsida http://www.boitibble.se för mer information om Brf Tibble.

Upplands-bro är en kommun som växer så det knakar. På gångavstånd från lägenheten byggs en ny handelsplats. Här kommer stora företag som Lidl, Preem, Coop forum, Apoteket, Biltema och Subway mm att öppna. Mitt emot finns även Kungsängens IP med både både fotbollsplan och skridskoanläggning på vintern.

Kommunen erbjuder många fina utomhusbad. Cirka en kilometer från bostaden finns populära Lillsjön. Vid Lillsjöbadet finns servering, motionsspår, grillplats och minigolfbana. Vid Lillsjön är det dessutom tillåtet att fiska. Det planteras in ädelfisk i sjön. På vintrarna passar Lillsjön istället alldeles utmärkt för skridsko- och skidåkning.I grannområdet Bro finns dessutom en simhall med äventyrsbad.

Från Hallonvägen kan man ta buss 559, 558 och 557 för att åka till Kungsängen centrum eller pendelstationen. Bussarna går ofta och du är nere vid stationen med en restid på ungefär 5-10 minuter . Från Kungsängens station till Stockholm Central tar det sedan ca 22 min. Du kan även ta dig till Sundbyberg på ett par minuter där du kan byta till tunnelbana. Mellan Stockholm och Kungsängen går tågen en gång i kvarten under större delen av dygnet.

Upplands-Bro kommun är strategiskt belägen med närhet till såväl E18 som pendeltåg som tar dig till Centralen på ungefär en halvtimme. Bor du i Upplands-Bro kommun har du dessutom nära till naturen. Med ungefär 13 mil strand är kommunen nästan helt omsluten av Mälaren. Uppskattar du härlig natur kombinerat med närheten till storstan vet vi att du kommer trivas. Kungsängen, som är vackert beläget invid Mälaren, har ungefär 13 000 invånare och är kommunens centralort. I centrum finns livsmedelsbutiker, restauranger, banker och systembolag. En kort promenad tar dig ned till Mälaren med bad och båtklubb.

I närheten av Kungsängen finns tre bra golfbanor, Kungsängens golfklubb, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. I Kungsängen finns det båthamn, elljusspår, möjlighet att spela tennis, ridhus och mycket annat.

Varmt välkomna på visning!

Suleman Saleemi - Mäklare Järfälla

Storlek:

1 rum

Boarea:

45 kvm

Avgift:

2 378 kr

Pris:

(22 111 kr/kvm) 995 000 kr

Aktuellt bud:

1 260 000 kr (28 000 kr/kvm)

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bilder

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Hallonvägen 72, 1tr, Kungsängen / Tibble.

HitCounter