Sankt Göransgatan 64

Kungsholmen / Stockholm kommun
3 700 000 kr
  • 2 rum
  • 34 kvm

Sällsynt välplanerad 2:a med superläge på kungsholmen precis invid Kronobergsparken

Välkommen till denna smakfullt totalrenoverade mini 2a belägen mitt i Kungsholmens fina kvarter, bara ett stenkast ifrån Kronobergsparken, ett område som bland annat utmärks av vackra fastigheter, fina parker samt mycket goda kommunikationer!

Lägenheten präglas av ett stort kök i absolut toppskick med smakfulla materialval. Köket går i grå ton och bryts av stilrent med en vit marmorbänkskiva. Fullt utrustat med fullstor kyl/frys samt diskmaskin. Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet samt matplats. Vardagsrummet har ett stort vackert fönsterparti som skänker ett härligt ljusinsläpp och rymmer plats för såväl matplats, soffhörna och tvplats. Sovrummet har plats för en dubbelsäng och tillhörande sängbord och helt utan insyn. Badrummet som ligger i anslutning från entrén är i absolut toppskick med vacker marmorkakel och utrustat med smakfulla materialval. Via entrén finner man flertalet garderober samt avhängningsutrymmen.

Bostaden ligger med ett ostört läge på en lugn gata med trevliga och natursköna Kronobergsparken ett stenkast från porten. Runt hörnet finns även ett stort utbud av butiker, nöjen och restauranger. T.ex. finner ni omåttligt populära Restaurang AG inom några minuters promenad, känner ni för en längre promenad än så finns Norr Mälarstrands vackra promenadstråk, eller varför inte ta en shoppingrunda i Västermalmsgallerian eller områdets alla små butiker.

Hjärtligt välkommen på visning!

Magnus Jonzon - Mäklare Södermalm / Katarina / Sofia

Storlek:

2 rum

Boarea:

34 kvm

Avgift:

1 669 kr

Pris:

(108 824 kr/kvm) 3 700 000 kr

Bilder

Planritning

HitCounter