Hökmossevägen 38

Hökmossen / Telefonplan / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 2 rum
  • 44 kvm
Anmäl intresse

Välkommen till denna ljusa och välplanerade gavellägenhet med fönster i tre väderstreck i det eftertraktade området Telefonplan. Lägenhet ligger på våning två av tre i fastighet byggd 1944 och har helkaklat och stambytt badrum. Föreningen kommer efter sommaren att ansöka om bygglov för balkong.

Perfekt bostad med sovrum med fönster mot lugn allmänning helt utan insyn, lättmöblerat och ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck. Praktiskt kök med mycket förvaring och fönster mot grönska. Hall med garderob och gott om plats för avhängningsyta. Bergvärme i fastigheten för lägre driftskostnader. Härliga tidsenliga detaljer i lägenheten såsom fönstervred, garderobshandtag, fönsterbrädor i marmor och charmiga trägolv.

Kommunikationerna runt lägenheten är bra med ca 10 minuters promenad från bostaden ligger Telefonplans tunnelbana som tar dig in till T-centralen på 14 minuter. Med kort promenad från bostaden finns även bussar som tar dig till exempelvis pendeltågstationen i Älvsjö, tvärbanan i Gröndal och Liljeholmen.

Välkommen på visning!

Ida Persdotter - Mäklare Älvsjö

Storlek:

2 rum

Boarea:

44 kvm

Avgift:

2 948 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Hökmossevägen 38, Hökmossen / Telefonplan.

HitCounter