Tunnbrödsvägen 30

Tunnbrödsvägen 30

Bromma Bällsta / Stockholm kommun
5 950 000 kr
  • 5 rum
  • 68 + 65 kvm
Anmäl intresse

Stilsäkert drömhus - totalrenoverat 2017 med grönskande trädgårdstomt i attraktiva Bällsta!

På Tunnbrödsvägen 30 välkomnas ni av en nylagd grusgång som tar er in till en trivsam och lättskött trädgård som omger huset. Här växer prunkande buskar och äppelträd som under sommaren skänker grönska och insynsskydd. Njut när ni kopplar av på den tilltagna träterrassen som breder ut sig på husets baksida i anslutning till entrén. Den lugna gatan utanför erbjuder gratis parkering för hemmets bilar och det finns även plats för två bilar på tomten. Till huset finns två ingångar som gör vardagen enklare att komma in med barnvagn och matkassar på entréplan.

Friköpt tomt!

Detta charmiga 40-tals hus i två plan med öppnat vindsutrymme med vackra taknockar utgör ett helt unikt hus i Bällsta. Huset är tillsynes ett 40-tals hus i original men genomgående totalrenoverat 2017 och kan inte liknas med något som skådats i områdets utbud tidigare. Den totala boytan upplevs närmare ca 133 kvm, då biytan disponeras om på ett smakfullt sätt så husets två våningar erbjuder känslan av boyta rakt igenom. Detta hem är för er som vill ha något alldeles extra, som vill ha guldkant på vardagen och njuta av ett praktfullt hem som andas lyx rakt igenom. Detta fina hus har man låtit totalrenovera och resultatet är en toppmodern villa som verkligen har ALLT.
Här är det bara att flytta in!

På nedre planet välkomnas ni av en möblerbar hall, ett charmigt sovrum och det tilltagna, genomgående vardagsrummet med murstock för möjlighet att öppna upp till öppen spis. Från vardagsrummet nås husets största badrum som kan liknas vid en mindre SPA-avdelning med två duschar, spa-badkar för två och två handfat! Intill badrummet ligger husets välutrustade tvättstuga med nyinsatta luft/vatten-värmepump.

Följ den nyinstallerade trätrappan upp till övre planet där ni finner ytterligare tre bra sovrum och det underbara allrummet i kombination med köket i smakfullt gråa luckor och stilsäkra detaljer i mässing och påkostad bänkskiva i kvartmarmor för den rätta känslan. I allrummet finns en öppen spis och hela sällskapsdelen erbjuder generös takhöjd då man låtit öppna upp delar av vindsutrymmet och nyttjat höjden ända upp till nocken. Övre planet har eget badrum och dusch.

Huset ligger i omtyckta Bällsta som är en trädgårdsstad som dominerandes av små trähus byggda på 1940-talet. För er med barn är läget perfekt, både för-, grundskola i närheten (Sundbyskolan) och gymnasieskola i Spånga. Dessutom finns en stor lekpark med fina grönområden i närområdet.

Kostnadsfri parkering för hemmets bilar finns tillgängligt på gatan utanför utöver husets tomt som rymmer två bilar.

Kommunikationerna är goda; buss (112 från Skorpvägen och 113 Solvalla) pendeltåg från Sundbybergs centrum samt Spånga centrum.

VARMT VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Ylva Gauffin - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

5 rum

Boarea:

68 kvm

Biarea:

65 kvm

Visning:

Söndag 19/11 Kl. 12:00-12:45Måndag 20/11 Kl. 11:30-12:00

Tomtarea:

365 kvm

Pris:

(87 500 kr/kvm) 5 950 000 kr

(Inkl. Biarea 44 737 kr/kvm)

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Film på bostaden

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Tunnbrödsvägen 30, Bromma Bällsta.

HitCounter