Mobilgatan 11, vån 5/5

Telefonplan / Stockholm kommun
5 180 000 kr
  • 3 rum
  • 82 kvm

Stor balkong i bästa solläge - Högst upp - Hiss - Nyproduktion 2013

Välkommen till ett boende i nyproduktion från 2013 högst upp i huset med en stor terassliknande balkong om ca 10 kvm. På balkongen kan du njuta av solen från mitt på dagen till solnedgång. Planlösningen är mycket bra och innefattar ett stilrent kök med matplats, stora sällskapsytor i vardagsrummet, två bra sovrum, en klädkammare och ett badrum med egen tvättdel. Förråd finns på entréplan för ytterligare förvaring.

Brf Grafikerns bostadshus uppfördes av JM och stod inflyttningsklart sista kvartalet 2013. Otroligt välskött förening med stabil ekonomi och lummig innergård med bland annat uteplats och sandlåda. För medlemmarna finns bra service med varmluftsgarage med 35 platser, återvinningsrum, barnvagnsrum och cykelrum. Förmånligt avtal på 219 kr/månaden för Telia Triple Play med telefoni, digital-TV och bredband 100/10 Mbit/s.

Barnvänligt område med kort promenad till flertalet lekplatser och öppna gräsytor vid närliggande parker. I området finns ett bra utbud av grundskolor och förskolor. Bredvid huset ligger Vittraskolan, en bit bort Västbergaskolan och i området finns även Hägerstensåsens skola och Midsommarkransens gymnasium. Inom 800 meter finner du förskolorna Paletten, LM-gården och Luren m.fl. På samma korta avstånd finns dessutom det mesta i serviceväg med flertalet matbutiker, restauranger, diverse butiker och gym. Utmärkta kommunikationer vid Telefonplan med T-bana och flertalet busslinjer.

Erik Delteus - Mäklare Liljeholmen

Storlek:

3 rum

Boarea:

82 kvm

Avgift:

4 604 kr

Slutbud:

5 180 000 kr (63 171 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter