Hägerstensvägen 137, 3 tr

Hägerstensvägen 137, 3 tr

Aspudden / Stockholm kommun
2 345 000 kr
  • 1,5 rum
  • 32 kvm
Anmäl intresse

Mini-tvåa mitt i centrum med soldränkt balkong mot baksidans grönska

* Bo mitt i Aspuddens populära centrum
* Soldränkt balkong mot baksidans lugn
* Ljus mini-tvåa med sovrum om 6 kvm
* Härlig rymd med takhöjd om 2,70 meter
* Optimal första bostad högst upp i huset
* Varsamt renoverad pärla i utmärkt skick
* Bara en minut till matbutik & tunnelbana
* Brf med 175 lgh - hushållsel ingår i avgiften
* Stort ljusflöde genom stora fönsterglas
* Stambytt badrum med skön golvvärme
* Ett stenkast till Mälarens strandlinje
* Gammal & stabil Brf med låg belåning

Passa på att slå till på denna otroligt väldisponerade mini-tvåa belägen på Aspuddens gamla paradgata - mitt i centrum med en minut till tunnelbana och service. Men tunnelbanan är det endast två stationer till Södermalm och Hornstulls prisbelönta restaurangliv. Här bor du högst upp i gammal byggnad anno 1939 med stora fönsterglas vilka skänker ett enormt ljusflöde till hela lägenheten under stor del av dagen. Härlig rymd från takhöjd genomgående cirka 2,70 meter. Den soldränkta balkongen har ett lugnt läge med utblick mot baksidan och dess grönskade bakgård.

Under sommaren fungerar balkongen som ett extra rum vilket gör lägenheten mer flexibel för avkoppling, solstund, middagsbjudning eller after work. På gården bakom huset kan du grilla eller bara koppla av på någon av föreningens uteplatser med bästa solläge. Denna optimalt disponerade pärla ligger på en av områdets mest attraktiva adresser i gammal byggnad uppförd 1939. Detta fina hem präglas av sobra färger bestående av vita målade väggar som kombineras av stilsäker golvbeläggning med diskret färgnyans.

Köket är rymligt med stora arbetsytor vilket passar perfekt för en skapande och kreativ gourmand. Allrummet badar i ljus och här finns utrymme för loungedel, mediamöbel samt matplats för sällskap upp till fyra personer. Det finns även ett avskilt sovrum som mäter cirka 6 kvm vilket innebär att du har gott om plats för bred säng samt annan möblering. Badrummet går i ljus färgskala och här finns skön golvvärme, takdusch waterfall samt svängbar duschvägg. Förvaring kan ske i inbyggda garderober samt rymligt vindsförråd.

Detta är en stor förening om hela 175 lägenheter - bildad 1939 med HUSHÅLLSEL inkluderad i avgiften och det finns en övernattningslägenhet för medlemmarna. Föreningen har endast 27 miljoner kronor i långfristiga skulder vilket är anmärkningsvärt lågt i förhållande till alla stora renoveringar som utförts. Detta är en av områdets största, populäraste och mest ordningsamma föreningar belägen i direkt närhet till Aspudden centrum. Det är kort promenad till välbesökta grönområden, utflyktsmål och badplatser vid Mälarens strandlinje. Med cykel finner du Mälarens vatten på bara ett par minuter vilket borgar för många kvällsdopp under varma sommarkvällar.

Utmed Mälaren finns dessutom en vacker cykelväg som för dig ända in till Stockholms city längs Vinterviken och sjön Trekanten. På sjön Trekanten kan du vintertid åka skridskor på en plogad bana. Hela området är en lika vacker som stillsam oas. Den som tycker om att jogga eller promenera i naturen får sitt lystmäte i Aspudden - överallt är det nära till grönska och promenadstråk. Utmed Hägerstensvägen finns ett stort utbud av restauranger med rätter från många olika kontinenter vilket passar en kräsen restaurangbesökare. Med tunnelbanan är det endast åtta minuters restid till slussen.

I Aspuddens centrum ligger bland annat Bonne Femme stenugnsbageri, apotek, pizza, kemtvätt samt Aspuddens bokhandel med mysig atmosfär och ett spännande urval böcker. Bokhandeln har ett eget förlag samt café med goda surdegsmackor och egengjorda bakverk. Vid olika tillfällen anordnas happenings, såsom författarträffar vilka drar stor publik. Här finns också flera restauranger bl.a. indisk, japansk, thailändsk och vietnamesisk.

På Hägerstensvägen finner du även Shell/7-Eleven som har öppet dygnet runt samt bibliotek med bra utbud av böcker, tidskrifter, ljudböcker, talböcker, cd-skivor och filmer. Här finner du även en stor Ica nära som har öppet till klockan 23, Aspuddens apotek och flera restauranger. Aspudden kombinerar stockholmslivet med känslan av att bo i sin egen småstad. Ett stenkast från porten ligger Manhem café och deli. Här kan du köpa frukostbröd, kaffe, sallader samt grillade smörgåsar med råvaror inspirerade från det Franska-/ Italienska och Grekiska köket.

I närområdet finner du grönskande parker, mysiga caféer, kvartersbutiker och promenadstråk. På cykel-/ promenadavstånd ligger den fridfulla Vinterviken med en prunkande trädgård med café, kolonilotter, båtklubbar, kajakuthyrning och Restaurang Winterviken som är inhyst i Alfred Nobels gamla dynamitfabrik. Winterviken drivs av den kände krögaren Markus Aujalay. Här kan du även jogga i motionsspår eller ströva i Sätraskogens naturreservat.

Området har på senare år vuxit upp som en av Stockholms mest eftertraktade närförorter. Till Hornstull cyklar du på tio minuter eller promenerar i 25 minuter. En station från Aspudden finner du Liljeholmen. Knutpunkten är kring centrum och här finns kommunikationer med tunnelbana, buss samt tvärbana. År 2009 invigdes Liljeholmstorgets nya galleria med stort utbud i över 90 butiker. Gallerian har en utmärkt blandning av service och inrymmer allt du behöver inom shopping, livsmedel, mode, kultur, restaurangutbud och umgänge. Årligen har gallerian ett besöksantal på cirka tio miljoner personer.

Välkommen till din nya bostad.

Jonas Lindström - Mäklare Liljeholmen

Storlek:

1,5 rum

Boarea:

32 kvm

Avgift:

2 028 kr

Visning:

Måndag 26/6 Kl. 18:15-18:45Tisdag 27/6 Kl. 19:10-19:40

Pris:

(73 281 kr/kvm) 2 345 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

  • Måndag 26/6 Kl. 18:15-18:45Spara i kalender

    Öppen visning - Hjärtligt välkommen

  • Tisdag 27/6 Kl. 19:10-19:40Spara i kalender

    Öppen visning - Hjärtligt välkommen

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Hägerstensvägen 137, 3 tr, Aspudden.

HitCounter