Bagarfruvägen 93

Sköndal / Stockholm kommun
3 270 000 kr
  • 3 rum
  • 68,5 kvm

STOR INSYNSSKYDDAD TERRASS

På Bagarfruvägen 93 presenteras en ljus trea i markplan. Lägenheten erbjuder kök och vardagsrum i ett öppet samband samt två sovrum. Dessutom njuter ni av en insynsskyddad uteplats i sydväst. Belägen i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till det mesta som behövs i vardagen. Hallen ger plats för möblering med hatthylla och skoställ. Längre in i bostaden finns en klädkammare för ytterligare förvaring. Lägenheten har genomgående ljusa väggar och golv i parkett respektive klinker. Köket har vita fronter som kontrasterar stilfullt mot mörkgrå bänkskiva och svart kakel. Utformat i vinkel skapas stora ytor för de kulinariska äventyren. Utrustningen kommer från Electrolux och består av spishäll, ugn, kyl och frys samt diskmaskin. Kökets mycket väl tilltagna yta ger plats för ett matbord om sex personer. När middagen är uppäten kan ni bekvämt slå er ned i vardagsrummet för avkopplande stunder framför favoritserien. Vardagsrummet ligger i öppet samband med köket, vilket skapar en stor social yta där ni enkelt kan umgås över rummens gränser. Från vardagsrummet nås lägenhetens guldkorn - en insynsskyddad uteplats i sydväst. Solens värmande strålar hälsar på lagom till lunch och stannar fram tills kvällningen. Odla basilika och servera mozzarellasallad som välsmakande sommarförrätt under grillkvällarna. Master bedroom bjuder på ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Förutom dubbelsäng och nattduksbord finns utrymme att skapa exempelvis en skrivbordshörna. Lägenhetens andra sovrum har ljusblå väggar och passar fint som exempelvis barnkammare eller gästrum. Badrummet är beläget vid hallen och är helkaklat i vitt. Utrustningen består av wc, badkar med duschvägg, handfat och handdukstork. I badrummet har ni även en praktisk tvättsektion med tvättmaskin (Samsung, 2017) och torktumlare (Electrolux). Till de större tvättarna har föreningen en gemensam tvättstuga. Till lägenheten hör ett förråd.

Sköndal ligger i Stockholms kommun ca 1 mil söder om Stockholm city. På 50-talet byggdes ett större småstugeområde här och idag har området vuxit till ca 7000 invånare. Här bor man nära storstaden men ändå lugnt och nära naturen. De flesta har kort promenadavstånd till sjön Drevviken med mysiga badplaster, promenad- och joggingvägar, fiske samt plogade banor för långfärdsskridskor vintertid. I området finns en ny golfbana (http://www.skondalgolf.se) och vackra naturområden i Orhem och kring Flaten vilket är en stor tillgång för de boende.

I Sköndals centrum finns restaurang, bibliotek, bank, matbutik mm. Kommunikationerna är bra med bussar mellan Farsta Strand och Skarpnäck via pendeltågsstationen i Farsta samt Farsta Centrum (181), Sköndal till bla tunnelbanestationen i Hökarängen (182) och ytterligare en buss (188) som går till och från Gullmarsplan. Från Tyresövägen går det rusningsbussar till T-centralen samt täta förbindelser med Gullmarsplan.

Sköndal har två skolor för årskurs 0-6, Sköndalsskolan och Sandåkraskolan och i Norra Sköndal finns även Thoren Framtid för årskurs F-9. I området finns dessutom flera kommunala och öppna förskolor.

Per Knaust - Mäklare Farsta / Sköndal

Storlek:

3 rum

Boarea:

68,5 kvm

Avgift:

4 655 kr

Slutbud:

3 270 000 kr (47 737 kr/kvm)

Film på bostaden

Bilder

Planritning

HitCounter