Fredriksdalsgatan 12

Hammarby Sjöstad / Stockholm kommun
3 470 000 kr
  • 1,5 rum
  • 40,5 kvm

Nyproducerad 1,5:a som säljs på ritning med inflytt 6:e nov 2017

Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för genomgång av material med mera på fastighetsmäklarens kontor.

På bästa läge i Sjöstan med omedelbar närhet till Södermalm är nu denna lägenhet på Fredriksdalsgatan 12 till försäljning. Stilren och modern lägenhet om 1,5 rum och kök. Perfekt beläget boende i populära Hammarby Sjöstad, bara en kort promenad till Södermalms myller.

Modernt kök från Marbodal med klassiska vita luckor och en maskinpark i rostfritt från Siemens fullbordar den moderna och stilrena känslan i köket. Öppen planlösning mot vardagsrummet bjuder in till många och långa middagar med vänner och familj. I detta rum finns inte mindre än tre stora fönster med ett härligt ljusinsläpp. Vardagrum i öppen planlösning mot kök och avskild sovalkov.

Helkaklat badrum med dusch och handdukstork. Här finns även en klädvårdsavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Siemens med en ovanpåliggande bänkskiva som frigör arbetsytor. Intill entren finns en walk in closet.

Sammanfattningsvis en mycket välplanerad lägenhet med öppna sällskapsytor i vardagsrum och kök och med tre stora fönster.

Kommunikationerna är utmärkta. Genom området går tvärbanan som sträcker sig från Sickla udde till Solna Station via Gullmarsplan och Liljeholmen. Hösten 2017 byggs tvärbanan ihop med Saltsjöbanan. Som ett alternativ finns buss 74 som går genom området från Sickla Köpkvarter till Mariatorget och buss 71 som trafikerar mellan Sickla udde och Slussen. Nattetid trafikerar buss 96 området. På behagligt promenadavstånd ligger den lokala gratisfärjan M/S Lotten som kör mellan Barnängsbryggan på Södermalm, Lumabryggan i Hammarby Sjöstad och Henriksdalshamnen. Färjan M/S Emelie trafikerar även den mellan Barnängsbryggan, Luma och Henriksdalshamnen, men fortsätter sedan vidare till Nybroplan via Masthamnen och Djurgården. Inom ett par år kommer även tunnelbanenätet att byggas ut och Sjöstan får enligt plan även tunnelbanetrafik.

Servicen är mycket god och på promenadavstånd finns både Ica, Coop och Lidl samt kaféer, småbutiker, vårdcentral, systembolag och apotek. För träning finns tex SATS precis vid Lumaparken. Här finns ett brett utbud av restauranger, för att nämna några finns här Texas Long Horn för den hungrige, sushirestaurangen Tezukuri för finsmakaren eller varför inte gå till Hemma hos Kaj för ett festligt restaurangbesök vid kajen.

På Skanskas hemsida kan man läsa följande: I Fredriksdal blir det enkelt att leva Svanenmärkt! Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. I stora drag hjälper du till att rädda världen genom att energiförbrukning är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Den dagen du flyttar in i Fredriksdal kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. Välkommen hem!

Vänligen ring ansvarig mäklare för mer information.

Eva Niklasson - Mäklare Hammarby Sjöstad / Johanneshov

Storlek:

1,5 rum

Boarea:

40,5 kvm

Avgift:

2 285 kr

Slutbud:

3 470 000 kr (85 679 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter