Harplingegränd 22, bv

Harplingegränd 22, bv

Östberga/Älvsjö / Stockholm kommun
2 050 000 kr
  • 2 rum
  • 71 kvm
Anmäl intresse

Lyxrenoverad 2,5:a till salu!

Ni som har väntat med spänning på en exklusiv renoverad lägenhet har nu chansen att förvärva denna fantastiskt fina 2,5:a! Bostaden har renoverats med omsorg, inget har lämnats åt slumpen. Genomgående exklusivt och unikt parkettgolv i hela bostaden med ljust målade väggar. Ett mycket stilrent och fullutrustat kök som är välgenomtänkt med smarta lösningar. Köket består av påkostade vitvaror, spotlights som sätter en hög standard, här har man satsat på kvalité! Det stora sovrummet har delats av i två delar varav en av de är i dagsläget ett mindre sovrum för barn och den andra delen är ett större sovrum med mycket bra förvaringsmöjligheter. Vidare in till vardagsrummet, som är stort, möts man av ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. I vardagsrummet finns mycket goda möbleringsmöjligheter då det är väldigt luftigt. Balkongen är i perfekt storlek vänd mot söder och utsikt mot föreningens trevliga lekpark. Badrummet är stambytt och helkaklat och är uppdelat i två, varav en består av toalett och den andra badkar samt tvättmaskin. Separat ingång till båda delarna.


KOMMUNIKATIONER:

Goda kommunikationer med gångavstånd till tvärbana och pendeltåg vid Årstaberg. Med 10 minuters bussresa tar du dig till Liljeholmen, där finns Liljeholmens galleria med butiker och restauranger. Till Gullmarsplan tar du dig på 10 minuter med buss där du har förbindelser med tunnelbanans gröna linje. Med kommunaltrafiken tar man sig in till City på ca 20 minuter. Busslinjerna 168 och 134 stannar ca 50 meter från huset. Buss nr 165 går ca 50 meter från huset.

Med bil tar du dig direkt ut på E:4an, Essingeleden, söderledstunneln och Huddingevägen. Bilresan in till stan tar ca 7-10 min.

OMRÅDET:

Östberga är ett område med ett utmärkt läge då det ligger väldigt nära City samt mycket grönområden för härliga promenader eller löpturer runt Årstafältet. Området är beläget nära Årsta och Örby. I närområdet kommer nya bostäder att byggas och Östberga kommer att bli ännu attraktivare Många bostadsinnehavare i Östberga flyttar oftast inom området då de stortrivs väldigt bra här och priserna är väldigt bra med tanke på läget.

Här erbjuds därtill ett boende i lugnt, trevligt och barnvänligt område med närhet till både grönska, god service och kommunikationer. En kortare promenad bort finns Årstafältet att tillgå med bl.a. stora strövområden, driving range, spelplan för rugby samt ett område för spontanidrott.

I närområdet finner ni flera matbutiker som ligger en kort sträcka från bostaden och i området har ni även den stora matbutiken Coop. Det finns ett flertal förskolor och skolor i området.


Måste verkligen upplevas!

Hina Khatana - Mäklare Älvsjö

Storlek:

2 rum

Boarea:

71 kvm

Avgift:

4 487 kr

Visning:

Måndag 26/6 Kl. 19:00-19:30Tisdag 27/6 Kl. 19:00-19:30

Pris:

(28 873 kr/kvm) 2 050 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Film på bostaden

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Harplingegränd 22, bv, Östberga/Älvsjö.

HitCounter