Cedergrensvägen 16, 116

Hägersten / Telefonplan / Stockholm kommun
1 195 000 kr
  • 1 rum
  • 17 kvm
Anmäl intresse

JURIDISK PERSON - RESTAURANG - GYM - UTHYRNINGSBAR

JURIDISK PERSON - RESTAURANG - GYM - UTHYRNINGSBAR

Månadsavgift: 873 kr per månad enligt ny ekonomisk plan som förväntas gälla från årsstämman 2018.

Här erbjuds hotellägenheter i bostadsrättsform med stora möjligheter till avkastning. Ett unikt boendeupplägg för företag och den som veckopendlar. Här får du en härlig hemkänsla kombinerat med modernt kontor, vilket gör dessa lägenheter perfekta för företaget med övernattningsbehov. Och den tiden som du inte själv använder lägenheten kan du enkelt hyra ut den via Hotellbolaget. Denna boendeform lämpar sig perfekt för veckopendlare, företag eller för den som endast önskar en fullt möblerad övernattningslägenhet med ett bekvämt avstånd till Stockholm City. Här bor du med ett all-inclusive-koncept med full tillgång till hotellets alla faciliteter.
Bostadsrättsföreningens fastighet är klassificerad som hotellfastighet, vilket innebär att det inte är tillåtet att vara permanentboende eller skriven i lägenheten.

Alla medlemmar måste teckna ett uthyrningsavtal med Hotellbolaget. Uthyrning till Hotellbolaget måste ske i minst två veckor per år.
Medlemmar ska vara momsregistrerade för uthyrningen till Hotellbolaget, gäller både juridisk såväl som fysisk person och Brf ApartHotel Attache biträder med denna administration för fysiska personer. Gällande avgifterna till bostadsrättsföreningen så är angivna avgifter exkl. moms (25%).

Telefonplan och Midsommarkransen har utvecklats från närförorter med industrier till en levande stadsdel som idag erbjuder allt du behöver inom service, kultur, mat, nöje och härliga grönområden. Här samlas många kreativa verksamheter inom bland annat formgivning, industri- och produktdesign. Många företag har flyttat hit eftersom de uppskattar känslan i de gamla industrikvarteren och den så kallade "Telefonplansandan".


I området ligger flera trendiga inredningsbutiker, bland annat Dunke Design, Svenska Armaturer, Vintagefabriken, Mimmi Staaf, Retrorummet, Koffertmannen, Systrarna Blom och 2 Little Spoons.

Café och restaurangutbudet är riktigt bra med välrenommerade namn som Koloni, A.B Café, Söderbergs bageri, Coffee Bean café, Nalle & Kroppkakan, Nygammalt, Amazing India, Ett Skafferi, Majkens Café, Landet, Ett Chokladeri, Konditori Kalaskransen, Svenska Sushiköket och Svenska Hamburgerköket. Utmed närliggande Vattenledningsvägen finner du även flera av Midsommarkransens mest populära verksamheter; anrika Biograf Tellus och Gyllenborgens mat.

Från Attaché har du nära till flera smultronställen som grönskande Svandammsparken och sjön Trekanten. Sommartid är Svandammsparken en oas med plats för picknick och kulturaktiviteter. Sist men inte minst återfinns även vackra Vinterviken i närområdet med härliga gräsytor, klippbad, vackra promenadstråk och båthamn invid Mälarens strand. Vid Vinterviken ligger även ett trädgårdscafé och Markus Aujalays restaurang Winterviken.

För den aktive finns ett välutrustat gym bekvämt beläget i ApartHotel Attaché. Närområdet erbjuder också flertalet träningsanläggningar och förutom SATS, Telefonplans CrossFit, Mitt Gym och Puls & Träning finns även en Yogaliv och Klättercentret.

Det finns gott om matbutiker i närheten samt service som apotek, bibliotek och systembolag. Kommunikationerna är optimala och på mindre än 10 minuters promenad når du Telefonplans-, Midsommarkransens- och Aspuddens tunnelbanestationer. På vägen in till Hornstulls gedigna utbud av nöjen och shopping passerar ni Liljeholmen med dess galleria och badbrygga vid kajen

Per Knaust - Mäklare Farsta / Sköndal

Storlek:

1 rum

Boarea:

17 kvm

Avgift:

1 439 kr

Pris:

(70 294 kr/kvm) 1 195 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Cedergrensvägen 16, 116, Hägersten / Telefonplan.

HitCounter