Sandfjärdsgatan 29, 12-13 tr

Årsta / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 4 rum
  • 95 kvm
Anmäl intresse

Smakfull etage med magisk utsikt

På Sandfjärdsgatan 29, 12-13 trappor ges chansen att förvärva en stilfull etagelägenhet med härlig balkong i bästa söderläge samt magisk vidsträckt utsikt. Bostaden är belägen i insynsskyddat läge med utsikt mot tre väderstreck med panoramautsikt mot Årstafältet, Liljeholmen samt DN-skrapan med unika solnedgångar.
Fördelat på två våningsplan erbjuds kök, stora sociala ytor och tre sovrum. Interiören karaktäriseras av en luftig atmosfär och bjuder på en fantastisk utsikt.

Den välkomnande hallen är rymlig med gott om avhängningsmöjligheter.

Köket är renoverat i smakfulla toner och är yteffektivt byggt. Här erbjuds stora arbetsytor för matlagningsäventyren och rejäla skåpsutrymmen. Utrustningen består av induktionshäll, varmluftsugn, dubbel kyl och frys samt diskmaskin.

När kocken briljerat färdigt inbjuds sällskapet in till vardagsrummet med ett härligt ljus. Här ges plats både för det större salongsbordet och för porslinets vitrinskåp samt för den som vill ta det lugnt i soffan. Vardagsrummet är mycket väl tilltaget i storlek. Den rektangulära utformningen skapar ett rum som är enkelt att möblera.

De sociala ytorna förlängs ytterligare av en stor balkong (föreningen diskuterar att göra denna yta ännu större), vilken nås direkt från vardagsrummet. Här njuter ni av bästa söderläge och fin utsikt över nejderna.

En trappa upp möts ni av ett sovrum/allrum. Potential till att göra något utöver det vanliga med denna yta. Detta trivsamma rum blir ett privatare alternativ till entréplanets representativa ytor. Stor walk in closet för förvaring. Denna yta är ett före detta våtrum (badrum) som lätt går att återställas.

Lägenheten har tre rymliga och ljusa sovrum, genomgående goda förvaringsutrymmen.

Badrummet är beläget på entréplanet och är utrustat med wc, dusch med vikbara glasdörrar, tvättställ samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Årsta växte fram på 1940- och 50 talen och präglas till stor del av funkisarkitektur och det gemytliga Årsta torg. Vid torget finner ni Folkets hus med biograf och festlokal samt mysiga kaféer, restauranger och matbutiker. Omtyckta TvåSmåSvin låter er njuta av smørrebrød och bruncher eller take away när kylen ekar tom. Välkända Palmyra ligger i trakten och tar er till en matupplevelse från mellanöstern. På anonyma Årsta Deli samlas både konstnärer samt folk i blåställ och kostymer för en lunch bestående av svensk husmanskost med crossover från Italien och Frankrike.
Det planeras även en tunnelbanestation till Årstafältet.

I närheten finner ni även mindre butiker som Tid & Rum och Barnaskaran. Via cykelbron över Årstaviken når ni Södermalm på ca 15 minuter där klädfantasten kan fortsätta vintagerundan. Liljeholmens galleria och Globen shoppingcenter erbjuder flertalet butiker, restauranger och nöjesarrangemang.

Årsta är eftertraktat för sitt natursköna läge och närhet till innerstaden. Här finns flera grönområden som Sandfjärdsparken, Lindeparken och Årstafältet med promenad- och motionsspår för den aktiva. Vid Årstafältet erbjuds driving range och korthålsbana på Årsta Golf. Längs Årstaviken erbjuds vackra gångvägar och badplatser för det svalkande sommardoppet. Den båtintresserade har även Årsta båtklubb bredvid.

De bollkickande familjemedlemmarna har tillgång till Årsta idrottsplats med vinterfotbollsplan. Fyra minuters cykelfärd från porten finner ni Enskede Rackethall, vilken är en av Stockholms största och mest kompletta. Här ges möjlighet att spela pingis, badminton, squash, tennis och racketlon.

Flera stora arenor som Globen, Tele2 Arena och Hovet är belägna i närområdet. Upplev konserter i världsklass, spännande fotbollsderbyn och isbrytande hockeymatcher. De yngsta i familjen kan även uppleva storslagna barnshower och cirkusäventyr.

Barnfamiljen bor lugnt och bekvämt med gångavstånd till flera förskolor som Vintergatan, Valla, Skogsbacken och Vallabacken samt Årsta skola. Inom cykelavstånd finner ni även skolor som Internationella Engelska Skolan, Skanskvarnsskolan och Enskedesfältet skola. I området ligger även Kulturskolan som erbjuder ämnen i musik, teater, dans samt konst och media. För de som går i gymnasiet finns exempelvis Värmdö gymnasium.

Från er nya adress har ni närhet till goda kommunikationer med flera valmöjligheter. På ca 5 minuters promenad når ni Valla Torg och tvärbanan som tar er till Globen och Gullmarsplan på några minuter. Busslinjerna 160, 164 och 22B avgår dessutom i närheten. In till Centralstationen och T-centralen tar det ca 20 minuter, varifrån samtliga tunnelbanelinjer passerar frekvent. Via södra länken tar ni er enkelt ut till de stora trafiklederna med bil.

Robin Ström - Mäklare Farsta / Sköndal

Storlek:

4 rum

Boarea:

95 kvm

Avgift:

4 985 kr

Visning:

Söndag 13/8

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Film på bostaden

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Sandfjärdsgatan 29, 12-13 tr, Årsta.

HitCounter