Kungsholmsgatan 30

Kungsholmen / Stockholm kommun
4 000 000 kr
  • 2 rum
  • 44 kvm

Sekelskiftes tvåa i fritt och optimalt parkläge med låg avgift!

I högt läge på en trappa återfinns denna vackra sekelskiftestvåa i lugnt avskilt läge med utsikt mot Rådhusparken och Rådhuset. Lägenheten är i genomgående mycket bra skick med stora vackra fönster, härlig takhöjd och låg månadsavgift.

Lägenhetens planlösning är funktionell och mycket attraktiv med ett separat sovrum och disponeras som en 2:a. Bostaden är fördelad mellan ett stort och härligt vardagsrum med väl tilltagen takhöjd och ogenerat läge mot parken. Här har man en naturlig möblering för både soffgrupp samt matplats. Köket är stilrent inrett med ljusa materialval och har bra arbetsytor. Sovrummet nås via vardagsrummet och rymmer med fördel en dubbelsäng och har ett stort inramat fönster i insynsskyddat läge. Förvaring finns det gott om i flera garderober, i både hallen och det stora möblerbara förrummet. Badrummet är i gott skick och helkaklat med klinker på golv och utrustat med badkar.

Tillträde omgående är möjligt.

Porten till Kungsholmsgatan 30 ligger intill grönskan i Rådhusparken och entrén har ursprungskaraktär. I fastigheten finns en trevlig innergård att tillgå möblerad med bord, stolar och grill. Här finns även ett cykelrum, tillgång till källarförrådet och en fräsch tvättstuga. Brf Åkermannen omfattar även Norra Agnegatan 32 och är en god förening med stora renoveringar bakom sig, lågt belånad och låga månadsavgifter.

Vidare är lägenhetens fantastiskt centrala läge med 5 minuters promenad till T-centralen och gångavstånd till centrala shoppinggator något som gör adressen ytterst attraktiv och läget bekvämt. Kungsholmsgatan är en lugn gata med begränsad genomfartstrafik. Alldeles i närheten finner du även Fleminggatans, Scheelegatans och Hantverkargatans utbud av butiker, caféer och restauranger. De närbelägna Norrmälarstrand och Kungsholmsstrand erbjuder trevliga promenad- och motionsstråk precis utanför dörren.

I direkt närhet till fastigheten finns mycket goda kommunikationsmöjligheter, 5 min till T-centralen, Arlanda express och T-banans blå linje (Rådhuset) samt ett flertal bussar, t.ex. blå linje 1, 3 och 4 samt flera andra busslinjer.

Välkommen på visning!

Daniella Töre - Mäklare Kungsholmen

Storlek:

2 rum

Boarea:

44 kvm

Avgift:

1 718 kr

Slutbud:

4 000 000 kr (90 909 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter