Tellusvägen 17

Sollentuna / Sollentuna kommun
Kommande bostad
  • 6 rum
  • 167 + 73 kvm
Anmäl intresse

Stor trävilla med centralt läge i gott skick med härlig altan!

Varmt välkomna till denna rymliga och fina trävilla med vita knutar och en stor härlig avskild trädgård med gott om plats för utomhuslekar. Fastigheten är belägen ett stenkast från centrum med goda kommunikationsmöjligheter och närhet till det mesta.

Villan är i mycket gott skick med nylagt tak och både boendehus och garage målades om 2016/2017. Här bor man billigt i drift tack vare bergvärme med plats för den stora familjen på två plan, samt inrett källarplan med bland annat tvättstuga och bastu. På det översta planet erbjuds möjlig uthyrningsdel eller disponering så som egen lägenhet för tonåringen med eget kök, badrum, sovrum och allrum med balkong.

På baksidan mot trädgården finns en stor altan med mycket goda solmöjligheter belägen i optimalt sydvästläge. Trädgården erbjuder stor gräsmatta samt växtlighet så som krusbärsbuske, äppelträd och rabarber
På tomten finns ett dubbelgarage vilket lämnar plats för två bilar och framför fastigheten finns även en stor uppfart.

Här bor man med närhet till både Sollentuna- och Stinsens centrum och dess gallerior med ett brett utbud av affärer och restauranger. Här finns bland annat ICA Kvantum och Maxi samt träningsanläggningen SATS och Vallens sportanläggning på några minuters avstånd. Från fastigheten har man även närhet till trevliga och idylliska Edsviken med ett härligt växt- och fågelliv. Här kan man bada och fiska sommartid och på vintern är sjön populär för skridskoåkning. Här finns även välbesökta Edsbergs slott och Edsbergsparken med fin strandpromenad. Anknytningarna är mycket goda och från bostaden når man på bara några minuter pendeltåget eller buss som tar dig in till Stockholms centrum på bara ca 20 minuter.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

David Hugoh - Mäklare Liljeholmen

Storlek:

6 rum

Boarea:

167 kvm

Biarea:

73 kvm

Tomtarea:

1348 kvm

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Tellusvägen 17, Sollentuna.

HitCounter