Vallavägen 145

Vallavägen 145

Handen / Haninge kommun
1 995 000 kr
  • 4 rum
  • 105 kvm
Anmäl intresse

Rymlig och modern 4:a på två trappor med hiss!

Välkommen till denna ljusa fyra belägen på Vallavägen 145. Här bor du i ett område som genomsyras av ett stilla lugn, trots det blygsamma avståndet till skolor, dagis, kommunikationer och inte minst Haninge Centrum och Port 73.

Lägenheten har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare många fönster och ljusa ytskikt. Här finns det gott om plats för den som vill ha allt under ett och samma tak. Generös hall, tre sovrum, två badrum, väl tilltaget kök från 2010 med generös matplats för 4-6 personer. Inglasad balkong med kvällssol.

Området är lugnt och fridfullt beläget i en sänka vilket innebär att det inte är någon genomfartstrafik. Med bara några minuters promenadavstånd finner ni närmsta busshållplats som tar er in till Handenterminalen på några minuter. Du kan även promenera dit på ca 10 minuter. Ifrån Handenterminalen når ni Stockholm C på mindre än en halvtimme. Lägenheten ligger även på bekvämt avstånd till ICA-butik och restaurang. I närområdet finns även natursköna omgivningar med motionsspår och Tyresta nationalpark.

Varmt välkomna på visning!

Johan Granath - Mäklare Haninge

Storlek:

4 rum

Boarea:

105 kvm

Avgift:

6 329 kr

Pris:

(19 000 kr/kvm) 1 995 000 kr

Aktuellt bud:

2 250 000 kr (21 429 kr/kvm)

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Vallavägen 145, Handen.

HitCounter