Skulptörvägen 17

Globen / Johanneshov / Stockholm kommun
3 100 000 kr
  • 3 rum
  • 56 kvm

Stilren minitrea nära Gullmarsplan

På Skulptörvägen 17 ges nu chansen att förvärva en stilren trea med modern design och genomgående ljus interiör. Lägenheten erbjuder ett trivsamt kök, vardagsrum samt två rofyllda sovrum. Hallen är inbjudande och kan möbleras mad hatthylla och skoställ. Kappan och kavajen hängs prydligt upp i garderoben för att lämna entrén luftig och fri.

Köket är trendriktigt inrett med vita släta fronter som kontrasterar mot en gråmelerad bänkskiva. Med ett fönster i öst förbereds morgonens espresso ackompanjerat av solens första strålar. På fönsterbrädet blir olivolja och rosmarin dekorativa inredningsdetaljer. Till er hjälp vid matlagningen finns spis, ugn, kyl och frys samt diskmaskin. Matplatsen i köket rymmer ett bord om fyra personer.

Vardagsrummet blir det självklara valet när stillsamma kvällar på hemmaplan står överst på agendan. Möblera med både soffa, mediautrustning och bokhylla för avkopplande stunder med favoritserien eller bästsäljaren. Ett stort fönsterparti tillsammans med vita väggar bidrar till en rymlig känsla.

När skymningen gör sig påmind står två rofyllda sovrum till ert förfogande. Båda sovrummen har vita väggar och träfärgat golv. Master bedroom tillåter sig inredas med dubbelsäng och har en skjutdörrsgarderober till förvaring av klädkollektionen. Det mindre sovrummet fungerar utmärkt som kontor alternativt gästrum. Med fönster i två väderstreck genereras behagliga ljusförhållanden.

Badrummet följer enhetligt lägenhetens stilrena formspråk. Utrustningen består av wc, handfat, spegelskåp och dusch med glasvägg. En tvättmaskin underlättar de vardagliga sysslorna och minskar spring i trapphuset.

Området runt husen är lummigt grönt med planteringar och gräsmattor. Närheten till Grynkvarnsparken gör området mycket barnvänligt och trivsamt.
Området präglas av närförortens lugn men har ändå en direkt närhet till shopping, underhållning och kultur.

Gullmarsplan cirka fem minuter bort med förstklassiga kommunikationer. Där finns apotek, systembolag, diverse affärer och restauranger. Några guldkorn är Sezuanrestaurang Peony och Borgs bageri ett kvarter bort.
Närhet till Södermalm med mysiga caféer, restauranger och härligt uteliv och dessutom Globen shopping cirka tre minuter bort med stort utbud av shopping och servicebutiker samt TOLV Stockholm med pubar, barer och restauranger.

Du kan snabbt och enkelt ge dig ut på vackra promenadstråk och joggingturer i grönskan kring Årstaviken samt för den kulturintresserade finns Årsta folkets hus med bio och bibliotek vid Årsta torg.

Har du bil ligger lägenheten perfekt. Med Södra länken alldeles inpå tar man sig snabbt och smidigt vart man vill i Stockholm.

Verkligen en lägenhet att trivas i.

Varmt välkommen på visning!

Per Knaust - Mäklare Farsta / Sköndal

Storlek:

3 rum

Boarea:

56 kvm

Avgift:

3 824 kr

Slutbud:

3 100 000 kr (55 357 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter