Skulptörvägen 17

Skulptörvägen 17

Globen / Johanneshov / Stockholm kommun
2 975 000 kr
  • 3 rum
  • 56 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad och uppfräschad 3:a invid Gullmarsplan

Välkommen till denna fantastiskt ljusa och välplanerade 3:a på en av Johanneshovs bästa adresser. Det här är ett perfekt boende för dig som har höga krav och önskar ett attraktivt läge. Lägenheten har även ett helt nyrenoverat kök och badrum med högsta standard. Även övrig rum har genomgått omfattande renoveringar.

Fantastisk förening med god ekonomi i barnvänligt område med skogspartier och servicebutik runt hörnet.

Området runt husen är lummigt grönt med planteringar och gräsmattor. Närheten till Grynkvarnsparken gör området mycket barnvänligt och trivsamt.
Området präglas av närförortens lugn men har ändå en direkt närhet till shopping, underhållning och kultur.Gullmarsplan cirka fem minuter bort med förstklassiga kommunikationer. Där finns apotek, systembolag, diverse affärer och restauranger. Några guldkorn är Sezuanrestaurang Peony och Borgs bageri ett kvarter bort.
Närhet till Södermalm med mysiga caféer, restauranger och härligt uteliv och dessutom Globen shopping cirka tre minuter bort med stort utbud av shopping och servicebutiker samt TOLV Stockholm med pubar, barer och restauranger.Du kan snabbt och enkelt ge dig ut på vackra promenadstråk och joggingturer i grönskan kring Årstaviken samt för den kulturintresserade finns Årsta folkets hus med bio och bibliotek vid Årsta torg.

Har du bil ligger lägenheten perfekt. Med Södra länken alldeles inpå tar man sig snabbt och smidigt vart man vill i Stockholm.

Verkligen en lägenhet att trivas i.Varmt välkommen på visning.

Per Knaust - Mäklare Farsta / Sköndal

Storlek:

3 rum

Boarea:

56 kvm

Avgift:

3 824 kr

Visning:

Torsdag 17/8 Kl. 18:30-19:00Söndag 20/8

Pris:

(53 125 kr/kvm) 2 975 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Skulptörvägen 17, Globen / Johanneshov.

HitCounter