Fjärdholmsgränd 9b

Fjärdholmsgränd 9b

Skärholmen / Vårberg / Stockholm kommun
1 795 000 kr
  • 2 rum
  • 66 kvm
Anmäl intresse

Stor tvåa med låg avgift och uteplats i sydväst

ACCEPTERAT PRIS - Välkomna till Fjärdholmsgränd 9B! Här bor du bekvämt på bottenvåningen med en stor uteplats. Lägenheten präglas av ljusa ytskikt, slitstarka golv, uteplats i sydväst och härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier.

Bostaden bjuder in till öppna sociala ytor och goda förvaringsmöjligheter. Den välkomnande hallen har plats för såväl avhängningsmöjligheter samt fövaring i form av 8 platsbyggda garderober. Under 2017 har lägenhetens ytskikt renoverats i form av ett vackert laminatgolv i ek och ljust målade väggar. Badrummet är helkaklat med klinker på golvet och utrustat med ny tvättmaskin och badkar från 2017. Köket håller en genomgående hög standard med ny diskmaskin och bänkskiva i sten.

På Fjärdholmsgränd bor du endast ett stenkast från Vårbergs Centrum som erbjuder mataffärer, restauranger, vårdcentral etc. I närområdet hittar du också stora köpcentrum så som Skärholmens galleria SKHLM, Kungens Kurva, IKEA samt Heron City med bland annat SF Biograf, SATS och bowling.
Här finns goda kommunikationer med tunnelbanan 150 meter från bostaden, promenadavstånd till bussar och under sommartid går båtar in till Gamla Stan från ångbåtsbryggan.

Välkommen på visning!

Emma Byström - Mäklare Farsta / Sköndal

Storlek:

2 rum

Boarea:

66 kvm

Avgift:

3 285 kr

Visning:

Torsdag 28/9 Kl. 18:00-18:30Måndag 2/10 Kl. 17:30-18:00

Pris:

(27 197 kr/kvm) 1 795 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Fjärdholmsgränd 9b, Skärholmen / Vårberg.

HitCounter