Viktor Sjöströms väg 3

Solna Gamla Råsunda/Filmstaden / Solna kommun
3 520 000 kr
  • 2 rum
  • 58.5 kvm

Välplanerad gaveltvåa med stor balkong mot innergård. Intill T-bana, bio, gym, Ica & restauranger

Välkommen till en ytterst välplanerad tvåa i omtyckta Filmstaden. Planlösningen är väl avvägd och bjuder in till vardagsrum och fullt maskinellt utrustat kök med matplats i en öppen, social lösning. Längs vardagsrummets ena långsida och invid matplatsen löper stora fönsterpartier som vetter mot innergården och den egna balkongen. Tack vara flera fönster och den helt glasade balkongdörren så bjuds här på ett härligt ljusinsläpp över parketten och de ljusa väggarna. I fil med vardagsrummet ligger sovrummet som även det ligger med ett rofyllt läge mot innergården. Sovrummet vars väggar bär en ombonad grå nyans kan möbleras med både dubbelsäng och arbetshörna eller annan trivselmöblering. I hallen finns gott om förvaring i en rymlig välinredd klädkammare och flera fristående garderober. Ifrån hallen nås också badrummet med badkar, tvättmaskin och torktumlare. I månadsavgiften ingår 100 Mbit/s bredband och Kabel -Tv.

FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Rival har en gemensam tvättstuga belägen på Viktor Sjöströms väg 7. Tvättstugan nås utifrån tvärs över innergården. En övernattningslägenhet finns att hyra för 300 kr/ dygn. Lägenheten ligger i markplan på Viktor Sjöströms väg 11 och har egen uteplats, flera bäddar, badrum och pentry. Garaget ligger i källaren med infart från Edvin Adolphsons väg 10. Hissen går hela vägen ner till källaren där garaget och det egna lägenhetsförrådet om ca 6 kvm ligger. Innergården är väl tilltagen och skapar avstånd mellan husen. Ekonomin är stabil, inga avgiftshöjningar är planerade.

OMRÅDET
När ni passerat Filmstadens pampiga entré slås ni av hur lugnt och ostört här är. Området är omtyckt både av de boende och besökare som kommer hit för att besöka biografen eller äta en bit mat. Detta är svensk filmhistorisk mark, här spelades 440 SF filmer in mellan åren 1919 och 1970 och när det begav sig var detta världens modernaste filmstudio. Idag ligger Råsundas egen SF-biograf här och visar de senaste filmerna. Närheten till biografen gör biobesöken både tätare och mer spontana.
Idag blandas bostäder med butiker, kontor och restauranger och området ligger högt upp på mångas önskelista över var man vill bo. Här har man lyckats ypperligt med att skapa ett trivsamt och levande område. Gatorna är döpta efter stora skådespelare och regissörer, färgsättningen på fasaderna är jordnära och innergårdarna lummiga. Det är lätt att förstå att många längtar hit och att de boende trivs! Precis vid entrén till området i den gamla portvaktsstugan kan ni på helgen njuta av hembakta våfflor. Längre in i området ligger Regissörsvillan som har en stjärna i White guide. Här serveras högklassig mat och under sommaren kan ni slå er ner på den trevliga uteserveringen. Backstugan som emellanåt abonneras för bröllop eller fest bjuder till vardags på husmanskost i hemtrevlig miljö. Men ni kan också njuta av både sushi, thai mat och pizza i kvarteret. I området hittar ni också frisör, skrädderi/kemtvätt samt Puls & Träning gym med generösa öppettider. För mindre inköp ligger det en ICA- butik precis vid nedgången till tunnelbanan. Ute på Råsundavägen ligger en Coop-butik. På promenadavstånd når ni Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av modebutiker och flera restauranger och upplevelser på IMAX- biograf. Här finns också ICA Kvantum och Hemköp för större matinköp. Det ligger också en ICA MAXI i Solna Business park ca 5 minuter bort med bil. Naturen finns precis runt knuten med Råstasjöns och Lötsjöns fina promenad- och löpvägar. Ursviks stora motionsområde med elljusspår ligger också i närheten.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är utmärkta, T-banans blå linje stannar precis i området (Näckrosen) och tar er in till Solna C på 2 minuter eller T-centralen på ca 10 minuter. Fridhemsplan på 6 min eller Kista på 5 min. Vid tunnelbanan avgår bussarna, till exempel buss 515 som tar dig till Odenplan på 15 min eller Sundbyberg i andra riktningen. Pendeltågen avgår från både Solna station och Sundbyberg station. Tvärbanan finns att tillgå från Solna C, Solna Business Park samt Sundbyberg C och går till Alvik/Sickla udde.

Till Karolinska och Vasastan cyklar man på 10 min. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, 40 min.

Varmt välkomna!

Elin Johansson - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

58.5 kvm

Avgift:

3 965 kr

Slutbud:

3 520 000 kr (60 171 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Elin Johansson

Elin Johansson

0708-99 79 75


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter