Brattforsgatan 1, 2tr

Farsta Strand / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 54.5 kvm
Anmäl intresse

Perfekt planerad tvåa med stor inglasad balkong och läge mot vacker innergård!

Varmt välkomna till denna underbara lägenhet i den populära HSB-föreningen Brf Farsta Dal!

Hela lägenheten är i mycket bra skick och har stora fönster som vetter mot den vackra innergården. Som inte det vore nog finns det även en stor inglasad balkong som blir till ett extra rum under sen vår och sommarmånaderna.

Vardagsrummet och köket skapar tillsammans en modern öppen planlösning men där det samtidigt finns en tydlig yta för matplatsen. Arkitekten har med andra ord tagit vara på det bästa av två helt olika planlösningsmodeller. Köket erbjuder mycket förvaring i de många köksskåpen och i den maskinella utrustningen finns allt som kan önskas. Vardagsrummet är i sin tur mycket enkelt att möblera och utgången till balkongen sker även från detta rum - precis som man vill ha det!

Det rogivande sovrummet har plats för både en stor säng och sängbord om så önskas. Förvaring erbjuds i en stor garderob och ett linneskåp. Sovrummet avskiljs från resterande delar av lägenheten med en snygg skjutdörr, vilket är mycket praktiskt för möbleringen.

I den inbjudande hallen erbjuds det flertalet förvarings- och avhängningsmöjligheter som utan tvekan kommer att förenkla er vardag. Via hallen nås även det stora och stilrena badrummet som bl.a. är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och vik-/skötbord samt förvaringsskåp.

OMRÅDE:
Brattforsgatan 1 ligger i det populära området Farsta strand. Här kombineras goda kommunikationer och kort avstånd till innerstaden med ett levande närområde. Matbutik och service finns på gångavstånd i Coop Konsum. Det ligger även en all-livs-kiosk precis utanför porten.

När matlagningsinspirationen tryter ligger det populära hamburgerhaket Bun Meat Bun bara 80 meter från er port. Bun Meat Bun har sedan starten 2012 lockat hamburgarfantaster från hela Stockholm till Farsta strand.

Farsta strand station ligger 400 meter från er port. Härifrån kan ni ta antingen pendeltåget eller tunnelbanans gröna linje till innerstaden på några få minuter. Med pendeln nås Stockholm C på endast ca 16 minuter och den som tar tunnelbanan är inne på ca 24 minuter.

Daniel Broné - Mäklare Farsta, Sköndal, Skogås & Trångsund

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

54.5 kvm

Avgift:

3 532 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Daniel Broné

Daniel Broné

0708-99 79 34


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Film & Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Brattforsgatan 1, 2tr Farsta Strand

HitCounter